Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok tanácsot adni a...

Tudnátok tanácsot adni a következőkben?

Figyelt kérdés

Van egy 1.4 es 3 as golfom, 95 ös évjárat. Több probléma áll fent.

1-esbe rakáskor a váltó akad álló helyzetben, a rükverc pedig nagyot reccsen, nem is kicsit.

A kormány mozog, vagyis nem a kormány hanem az egész szerkezet, Holtjátéka nincsen.

Folyik az olaj alul, az olajteknőről csepeg le. De úgyláttam a váltó is ereszt, mert a tűzfal felőlmeléggé olajos. Az alját letakariottam , ott még nem láttam folyást. Mik lehetnek a lehetséges problémák?

Olajcsere már illene, már megis van ami kell hozzá, de nem akarom lecserélni amíg ezek a problémák megvannak. Az olajteknő tömítés gondolom csere, de ha a váltónál is folyik akkor nemtudom hogy belevágjak e.

2016. szept. 22. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:

A váltó recsegés elég nagy gond

Lehet drága lesz

Bár lehet hogy csak a kuplung nem kapcsol szét eléggé.

Autószerelőhöz menj be nézesd meg

A megnézés ingyen van:)

2016. szept. 22. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A váltóban nincs olaj ,akkor gatya lehet neki.Tölteni már tegnap.A motornál látod a pálcán,azt akkor töltöd.A kormány bár miért mozoghat.Javítani már tegnap,mert veszélyes.Nincs várakozás,kivétel a motorolaj folyás.
2016. szept. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!