Melyiket ajánljátok és miért ezek az autók közül? Ha lehetne írnátok mindről pár szót mit kell tudni róla?
Opel Vectra B
Renault Thalia
Seat Cordoba
Mazda 323F
kb 500 000 van az autóra + átírás és elmentem kipróbálni hogy jó pár autót . A legfőbb szempontom a kényelem és hogy szervós legyen . ennyi pénzért kb ezeket találtam amiket beleültem és kényelmes volt . A mazda volt a legkényelmesebb mind közül lehet azért mert csak azt néztem kombi típusban . Tudnátok írni mindegyik autóról pár szót kérlek mit kell tudni róluk műszakilag esetleg személyes tapasztalat stb ?
Nem z olasz tiszta rozsda a sós és párás levegőtől, és osztrák pedig nem, mert kapott autómosás mellett, alvázvédelmet is? ;)
Tény osztrákoknál euro normák szerint szórják ki az autókat, amit már holland sem visz el, az fittyinges is lehet. Mert Európába eladhatatlan, de Afrikába meg drága.
Maga a külföldi okmányos autó lehet jó, de az a baj, hogy a legtöbbet úgy akarják Neked eladni, hogy a Te nevedre töltik ki a kinnn kapott adásvételit, meg minden papírozást a Te nevedben csinálnak. Így ők teljesen kimaradnak az üzletből. Ha minden jól alakul az autóval, akkor ez elvileg nem gond(bár törvénytelen), de ha véletlenül 2 nap múlva kileheli a lelkét alattad, vagy később kiderül, hogy a behozatalkor visszatekerték az órát, akkor a felelősség a Tied lesz, hisz ők nem szerepelnek semmilyen papíron!
Szóval vagy itthonit keress(és ha lehet, kerüld az M/N-es rendszámosokat, amiket mindenféle kamuszöveggel hirdetnek, a valóságban meg most jött rá szegény vevő, hogy egy visszatekert, agyontákolt szart vett), vagy külföldi papírosat, de úgy hogy rendszámoztassák le e nevükre, aztán Te megveszed akkor tőlük!
Én végigjátszottam már sok verziót, csak jót akarok, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!