Így lehet jogosítványom?
Figyelt kérdés
Szorongásos problémám van(ez eg pszichés állapot) valószínű hogy kell majd rá gyógyszer antidepresszáns vagy nyugtató.
Ezek mellett lehet vezetni?
2016. szept. 21. 17:15
1/3 anonim válasza:
Üdv,szintén ez van velem is ,inkább "túl gondolom" és eljutok "mi lesz ha véletlen..."és magamat idegelem,stresszelek meg minden.
Így vágtam neki,kell szakvélemény,hogy nincs kihatással rád,ezt az alkalmasságinál bejegyzik.
Ajánlok valamit : vizsga előtt vezess 1 órát ,jobban megy.
Nem egyből vizsga az aznapi első vezetésed,hanem fesz.levezetésnek egy órát már mentél.
Lehet,ha nem már-már tompító szintű gyógyszereket szedsz.
2/3 anonim válasza:
Ez mind bolondság. Ha a vezetés elején vagy, akkor ez természetes dolog. Én is és mindenki így volt ezzel. Nekem is friss jogsim van (jún. 8.) Idő után meg azon leszel, hogy bárcsak vezethetnél megint!
3/3 A kérdező kommentje:
ez ilyen általános szorongós betegség,folyamatos idegesség, nehezen koncentrálok, hevesen ver a szívem, orvosnál mindig 140 feletti a vérnyomásom emiatt, és alkalmasságin vérnyomást is mérnek gondolom.
2016. szept. 21. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!