Opel Astra G be milyen olaj való eredetileg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy Opel Astra G 1.4 16v Z14XE motorkódú autóm 194000km van benne.Unixnál az eladó mert neki is ilyen van, csak 1.6 ba azt mondta , hogy 10w40 et rakjak bele de abból csak a GM motorolaj teljesíti a követelményeket semelyik másik gyártó (legalább is én nem találtam).Én nem szívesen raknék bele GM motorolajat valami jobbat pl Eneost ,legszívesebben 5w40 et raknék bele a szintetikussága miatt és amiatt mert teljesíti a feltételeket(Xedos2) .Most 10w40 van benne Castrlolból. Ti mit gondoltok?2016. szept. 19. 17:46
1/3 anonim válasza:
Figyi
a 10W40 az a viszkozitást jelőli.
Az olaj teljesítmény szintjét máshogy jelölik.
A G astrába a ma kapható motorolajok 98%-a teljesíti a gyári előírásokat, vagyis szinte tök mindegy milyet töltesz bele.
Amugy is eszi az olajat:-D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, hogy eszi e mert 184000km nél volt olaj csere én pedig 187 nél vettem most van benne 194.000km ....akkor mehet bele Eneos Premium 10w40? Vagy 5w40?A lehető legjobbat akarok a motornak.
2016. szept. 19. 18:06
3/3 anonim válasza:
Motul hivatalos honlapján keresd ki. Ha prémium olajat akarsz, akkor Motul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!