Tudnátok ajánlani ennyiért jó kis auto fajtát ajánlani?
Figyelt kérdés
Szeretnek magamnak venni egy autot, feltételek kb. 450.000-500.000 Ft-ert tudnek venni egy autot. Ne rohadjon a kasznia hamar, megbizhato legyen. En gondoltam toyota yaris, renault twingo, peugeot 206, fiat punto, opel astra G(ferdehátu), opel corsa. Ezekre gondoltam. Van valami ötletetek? Elore is koszonom !2016. szept. 19. 17:05
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsanat telefonrol vagyok hulyen irtam ki a kerdest, na mindegy
2016. szept. 19. 17:06
2/4 anonim válasza:
Nem lehet nagyon mellényúlni a felsoroltakkal,bár én a Puntot biztosan kizárnám.
Ennyi pénzből 90-es évekbeli japán benzinest vennék.
3/4 anonim válasza:
A felsoroltak közül mindenképp a toyota yaris a legjobb vétel. F Astra sem rossz, de ha találsz neked tetsző Yarist mindenképp azt vedd. :)
4/4 anonim válasza:
Yaris nagyon jó választás, de lehetőleg a nagyobb motorral (1.3) A Twingo hatalmas belül és ugyanúgy nem rossz, mint a Punto. Ezek még megbízhatóbbak is, mint az átlag olasz,francia autó. Én az Opelt nem kedvelem, de a Corsa lehet jó. A Yarist venném előre a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!