Mazda 323F BG alapjárat ingadozik de mitől?
Sziasztok!
Nekem egy Mazda 323F BG 1.6 1991 es automata autóm van! Pár hete a jelenség a következő: Ingadozik az alapjárat! Van videóm is róla. van hogy szépen jár, de mikor üresben van gondol egyet és elkezd menni felfelé az alapjárat, mint ha a gázt adnék neki majd gondol egyet és visszaesik majd fel le megy. van hogy lemegy legkisebbre is, és olyan is van hogy csak jár és leáll magától. A lambda szonda, üzemanyag szivattyú és üzemanyag szűrő is cserélve lett. valamint a gyertyák is. Az injektorok kipróbálva azok is jók, a légtömegmérő is, a folytószelep is ki lett takarítva. Legutóbb bekanyarodni akartam lassítottam, lement 0 ra a fordulat ott remegett a mutató majd leállt. Csatoltam a videó linkjét is, ami többől van összevágva, mivel nem mindig csinálja elég nehéz felvenni. mi lehet a gond??
https://www.youtube.com/watch?v=yZCdS19Ga5Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!