Méket érdemesebb megvenni? Csak ne gyertek azzal, hogy a VW erősebb, a toyota keveset fogyaszt...Arra lennék kiváncsi, hogy inkább egy régi luxus vagy egy új nem annyira komoly autot jobb venni!!!
Mindkettő jó kocsi, de el kell dönteni mire fogod használni. Ha városba rohangálsz akkor prius. Ha külföldre jársz autópályán akkor phateon
2010. ápr. 23. 11:55
2/20 anonim válasza:
Nekem Volkswagen golfom van,de azt tudom,hogy többet W-et nem veszek.A Toyota mellett szavazok.
2010. ápr. 23. 12:17
3/20 anonim válasza:
lemaradt a V
2010. ápr. 23. 12:18
4/20 anonim válasza:
Phaeton....
2010. ápr. 23. 13:08
5/20 anonim válasza:
Toyo
2010. ápr. 23. 13:18
6/20 anonim válasza:
nekünk egy 2008-as passatunk van. dizeles. napi 200-300 kilométert fut leginkább autopályán.
A kötelezö szervizeken kivül még nem kellett szervizbe vinni. fogyasztása valamivel 6liter fölött van nyugodt 110-120-as temponál. Gyári alkatrészek hozzá viszont méregdrágák. A Toyotárol semmit nemtudok. Remélem tudtam valami segiteni.
2010. ápr. 23. 13:19
7/20 anonim válasza:
13:19-es vagyok.
Még annyit hogy a Prius szerintem városi auto, a phaeton meg pályázásra való. Neked kell tudni hogy mire akarod használni.
2010. ápr. 23. 13:22
8/20 anonim válasza:
Hogyan lehet ezt a két autót összehasonlítani?
A Volkswagen Phaeton egy igazi autó ami vetekszik egy A6-os Audival, egy Toyota soha nem lesz sem olyan szép sem olyan kényelmes mint egy VW!
Nekem volt szerencsém 1200 km-t megtenni egy Phaeton-el és nem kicsit csalódtam benne kellemesen. A váltója(DSG) az amit nagyon eltaláltak, a 3.0 TDi motor sztem tökéletesen elég. Német autópályán 200 km/h-nál 8.6 l volt a fogyasztása.
Toyotából talán az Avensis aminek van egy kis autóformája.
2010. ápr. 23. 13:41
9/20 anonim válasza:
Volkswagen ez nem kérdés. Egyébként 2004-es egyáltalán nem régi
2010. ápr. 23. 13:50
10/20 anonim válasza:
Nekem egy vw passatom van 2005-s de a régebbi fajta. Nagyon sok minden el romlott rajta :S kuplung,váltó,légzsák kijelző, klíma. :S Lehet hogy a drágább VW autókon jobban megcsinálnak mindent de erre sokat kellett költeni. Én a toyotára szavaznék, mert az is elmegy 150-el autópályán úgyhogy a környezetet is kíméli :) És nem fizetsz rá luxusadót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!