Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb fél éve nem használtam az...

Kb fél éve nem használtam az ajtón lévő zárat nyitásra lemerült a kulcsban az elem, de most a vezetőoldalin nem lehet a zárban a kulcsot elforgatni, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az utasoldali jó ,de a vezetőoldali nem,egyeltalán nem mozgatható ...

Mi lehet a baj?

2016. szept. 17. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
berozsdásodott a henger a zárbetétben. próbálj nyomni bele wd40-et, vagy valami másik kenőolajat. aztán a kulcsot beledugva, finom mozdulatokkal,érzéssel mozgasd benne a kulcsot jobbra-balra.
2016. szept. 17. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam az volt hogy megpróbálták feltörni... Kívülről semmi nem látszott a záron, aztán az volt fura hogy bele se megy teljesen a kulcs a vezető oldalon. Szétszedtem a zárhengert és 2 lamella szét volt törve, látszott az erőszakos behatás.
2016. szept. 17. 22:04
 3/3 A kérdező kommentje:

nemhiszem,garázsba tartott,munkahelyen pedig "őrzött " parkolók vannak,kamerázva .

Egy lakatos ismerősöm szerint kiülhetett benne a pára és megszorult.

Azt mondta ,hogy csav. lazító és érzéssel mozgatásra ha nem ,akkor szét kell szedni...

2016. szept. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!