Milyen autot vegyek a lányomnak?
Sziasztok! A lányomnak szeretnek venni egy autot aki most kezdett jarni egyetemre. Valamilyen kis noies autora gondoltam
Tudnatok valamilyet ajanlani?
szerintem olyat vegyél neki ami neki tetszik.
A fiatal lányok az autónál azt nézik csak hogy "cuki" legyen.
Szempontok nélkül nemigazán?
Mennyiért? 500 ezer alatt valami roncsot,vagy belefér egy 7-8 millár roadster újonnan?
Teljesítményben,fogyasztásban,hajtásban,felszereltségben,üzemanyagban mégis mi az elképzelés?
Így látatlanba Mazda MX-5
Egyébként az MX-5 pont jó választás lehet,ha rá tudsz szánni legalább 900-1 milliót.
Kicsi,könnyű vele kezdőként parkolni,meg jól is fordul a hátsó hajtás miatt,keveset is eszik a tömegéből fakadóan,de tud is menni,még a kis 1.6-ossal is.
Vezetési élményre kiváló autó,kezdőknek se veszélyes,mert nem egy erőgép,és száguldozni se szoktak vele,főleg a vászontetőssel.
"Vezetési élményre kiváló autó,kezdőknek se veszélyes,"
Hát nekem 245 ló van hátsókeréken, sosem pördöltem meg, a régi mazdával már az átírás napján sikerült az esőben. Bár lehet hogy csak azért, mert a 245-öt tisztelem, ez meg meglepett, nem számoltam vele.
Japán vagy német és felsorolták már őket nagyobb részt. Hugómnak a Honda Jazz jött be. - és valahol kis tigriseknél gyártották, de az inkább amúgy is jó jel ha közben japán.
A fiús vagánykodó kis autókat kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!