Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha TZR 50, vagy Aprilia...

Yamaha TZR 50, vagy Aprilia RS 50?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket válasszam, meg hogy melyik lenne hosszabb távra jobb, kevesebb gond vele.

2016. szept. 17. 13:01
 1/4 A kérdező kommentje:

+ még ezt a Yamaha-t vezethetném 50-es jogsival?

[link]

2016. szept. 17. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a TZR-t vinném. Nyilván te is tudod, hogy azt elméletileg nem vezethetnéd, mert 50cc-ig lehet, de azt is tudjuk, hogy a robogósok, segédmotorosok nagy része ezt nem tartja be, tehát gyakorlatilag vezetheted amíg nem csinálsz hülyeséget és nem buksz le :)
2016. szept. 17. 16:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazoltatás közbe esetleg észre vennék?
2016. szept. 17. 16:14
 4/4 Marci/2000/ válasza:
Heloka! MÁr elnézést kérek, de a yamaha nincs meg 50es :D 49.7cc ahogy az aprilia is 50cc alatt van :) tudtommal törvényesen vezeheted :) én e között a két motor között vacilálok.. az aprilia olcsóbb, de nem jelentősen, engem is érdekel a kérdés (én is B jogsival venném)
2017. ápr. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!