Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lenne 500 millió forintotok...

Ha lenne 500 millió forintotok egy szuperautóra ti milyet vennétek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy eredeti shelby daytona coupe-t.
2016. szept. 15. 14:49
 2/10 anonim válasza:

Bentley.

De nem sokra megyek vele, ha a munkahelyemen és otthon nincs zárható parkoló neki, meg nem marad elég zseton félretenni tartalékba, meg egy normális kecóra, meg feleség dolgaira meg gyerekre. Szóval ha mindezekre telik, és mellette belefér még a Bentley...

Amúgy szerintem a világ legrosszabb befektetése a nullkilóméteres luxusautó, kb olyan, mintha egy zuhanó árfolyamú részvényt vennél. Akinek ennyi pénze van és meg is akarja tartani inkább egy Skoda Octaviát vesz... mert az, hogy a vagyona 1/5-e egy autó, amit bármikor lenyúlhatnak tőle, az általában a gondolkodó embereket zavarja...

2016. szept. 15. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmilyet mert ami van az nekem tökéletesen megfelel,a pénzből inkább felújítanám a kocsimat a többit meg másra költeném
2016. szept. 15. 15:45
 4/10 Koaxk Ábel ***** válasza:
Én vennék egy F30-as M3-as BMW-t az mindent tud, ami számomra fontos egy autóban. Teljesen értelmetlennek tartok 500 milliót autóra költeni, még az M3-as új ára is nevetségesen sok, de ha már játszunk a gondolattal, akkor kb nálam ez lenne a plafon!
2016. szept. 15. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:

hát nem szuperautó, csak kényelmes..mint előttem írta egy hozzám hasonló szerénységű versenyző, én is egy Bentley vennék..még a típust nem tudom, de talán egy kétajtós continental-t..

hamár Bugattira, vagy Koenigseggre ne futja a pénzből

2016. szept. 15. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Én beérem egy ford mustang-al, a maradékot pedig elrakom későbbre.
2016. szept. 15. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Megvenném újonnan mind a hat autót amit szeretnék az Opel mellé, a többi lét meg elkölteném másra. Ház, garázsokkal meg ilyesmi :)
2016. szept. 15. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Írd meg a házid, tanulj sokat, végezz egyetemet, menj külföldre és máris lehet több milliós kocsid, ha nem is 500 millás, de egy 10-20 millás felső kategóriás kocsid igen
2016. szept. 15. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:

jah amúgy meg a kérdésre válaszolva a következőket venném:

Nissan Skyline R32,R33,R34 és GT-R

Nissan 200sx s13, s14a

Nissan Silvia S13, S15

Toyota Supra 2Jz balkormányos

Opel Calibra Turbo

BMW M6 coupe

Ferrari 458 Italia

Meg még pár japán legendát

2016. szept. 15. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem viccelek: egy Isetta-t.
2016. szept. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!