Menyivel lesz másabb édesapám kocsija mint amin tanultam? Skoda fabia vs Opel vectra B?
Figyelt kérdés
Egy 1.4 68 lovas fabian tanultam Édesapának pedig egy 1.8-as 116 lóerős autója van . Szóval akkor ez nagyon fog menni a fabiához képest ? Tanácsok első utakra ? Édesapám azt mondta amint megvan a jogsim utána majd egy 2-3 órát körözünk vele a környéken hogy megszokjam azt mondta utána a világból kimegyek vele . Bármi tipp vagy megfigyelés milyen lesz a váltás egy majd kétszer olyan erős autóra ?2016. szept. 11. 14:52
1/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam anno (58 Lóerős autón tanultam, utána meg egy 102 Lóerőst vezettem). Csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy meg kell szokni a gázadagolást, mert ahol a gyengébbikkel padlógázon közlekedtél, az erősebbikkel már nem (feltétlenül) kell ugyanígy tenni.
(Egyébként nekem nagy "felüdülés" volt átülni egy normális autóba, mikor nagy gázt adtam végre ment is a kocsi, előzéskor ez nagyon sokat számít.)
2/3 anonim válasza:
Eleinte lehet, hogy furcsa lesz, de utána megszokod és a világért nem ülnél vissza a skodába. Én yarisról váltottam 2 literes vectrára és hát na...ég és föld. :)
3/3 anonim válasza:
Nem olyan erős a Vectra azért azzal a 116 lóval, hamar fogsz vágyni majd erősebbre is. Amúgy az oktatóautónál úgyis mindegy, hogy hány lovas, mert a gázpedált minden tanuló csak lehelletnyit nyomhatja le, és a kigyorsítás ismeretlen fogalom. Az oktatók mindig a nagyon lassan menésre bíztatják az tanulókat az oktató autóban. Tehát majd ha beülsz apád autójába jogsival, úgyis olyan lesz, mintha 0-ról indulnál, ott fogod majd megérezni először, milyen is az, mikor adsz egy nagy gázt, megelőzöl egy autót, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!