Ti melyik autót választanátok?
Figyelt kérdés
Audi TT
Mercedes SLK
BMW Z4
Mindegyikből a legújabb modellre gondoltam...
2016. szept. 8. 16:57
3/16 A kérdező kommentje:
És miért ezeket választanátok?
2016. szept. 8. 17:17
5/16 anonim válasza:
mert a TT tetszik. A merci öreg playboyoknak való, a Z4 meg roadster, nekem az annyira nem jön be.
6/16 anonim válasza:
Audi TT, mert műszakilag brutál jók. És a vezetési élménye is nagyon tetszett. Vezettem SLK-t is, egyáltalán nem jött be. A TT hátránya, hogy sok hülye ember rámondja, hogy csajos autó. Holott k**vára nem az.
7/16 anonim válasza:
és ne felejtsük, a TT turbós verziója szépen durrog váltásnál!
8/16 anonim válasza:
Egyiket sem, teljesen hidegenhagynak az ilyen autók.
9/16 anonim válasza:
Egyiket sem, vennék az árukon egy lomha családi szedánt, élményautózásra meg valami karburátoros vén szart, amiben túrkálva minden hétvégén nyakig olajsáros lehetek, néha esetleg elvihetem oldtimer rallyra.
10/16 anonim válasza:
Ha mindenképp ezek közül kéne választani, akkor a TT. Mert ennek van a legnormálisabb formája a három közül, a bután lecsapott hátsó részével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!