Megéri egy 93-94-es honda civicre beruházni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy újabbra nem nagyon lenne keret! Az autó jó állapotban van, de a kora miatt aggódom! Vélemények, tapasztalatok?2010. ápr. 22. 11:51
1/8 anonim válasza:
Át kell nézetni szerelővel, milyen állapotban van az autó, nem rohad-e, stb. Ha megkímélt és rendszeresen karbantartott, nem volt sz@rrá törve, akkor lehet jó vétel. Azért arra számíts, hogy ilyen korú autónál már vagy volt karésszéria-javítás (küszöbök, sárvédők), vagy ha nem, akkor előbb-utóbb szükség lesz rá.
2/8 anonim válasza:
ha a ferdehátut akarod megvenni akkro mindenképpen megéri. A világon a legzseniálisabban megtervezett kocsi!!!! én is olyan akartam venni de nem volt anyi pénzem:S nagyon menö kis auto mennek is és a fenntartása se sok jah és honda szal megbizhato! ha sedant vesze akkor is jol jársz mert azok is naon f@szául néznek ki
3/8 anonim válasza:
Attól függ milyen árba veszed. De elég jók vannak a piacon, bár nagyon sok ilyen agyon tuningolt, azokat jobb elkerülni... mert 70-80%-uk törve volt (lehet nem is egyszer), vagy a motor túlságosan szét van gyilkolva.
Ha tuning menteset veszel, akkor nagy gond nem érhet. Alkatrészek vannak hozzá bőven, igaz nem a legolcsóbb, de annyira nem is drága.
4/8 anonim válasza:
meg hát, Hondával csak jól járhatsz, de rohadni egy idő után tuti h fog.. de a motorjához nem valószínű hogy valaha is hozzá kell majd nyúlnod.
5/8 anonim válasza:
Az a baj ezekkel a régi kocsikkal, hogy előfordulhat, hogy 1-2 éven belül újra ráköltöd a vételárát, eladni pedig már biztos nem fogod tudni :(
6/8 anonim válasza:
ha kicsit idős is, szerintem bírni kéne neki, mivem Honda :)
7/8 anonim válasza:
(és a Hondák a megbízhatóságukról, és időtállásukról "híresek")
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2010. máj. 4. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!