VW Passat B6,2. 0 T FSI (200 LE) vélemények?
Figyelt kérdés
Azok véleménye érdekelne, akiknek van valami tapasztalatuk, ismeretük a fent említett motorról.
Lényegében ugyanaz, mint a 150 lovas FSI csak egy turbóval rajta? Vagy egészen más?
(Nem a TSi!!!)
2016. szept. 7. 20:15
1/6 anonim válasza:
Lényegében, de tsi csak akkor még nem így nevezték őket.
Körülményes egy ilyennek a vétele mert ezek szeretik enni az olajat ha szét vannak hajtva.
2/6 anonim válasza:
Én lebeszélnélek róla. Inkább 1.9 dízelben gondolkodj.
Tartósabb.
3/6 anonim válasza:
Jók ezek a motorok. Nem kell annyira félni tőle.
Nyilván 200 lóerős autót az vesz aki haladni akar, ezért jobban meg kell nézni, de kb ennyi
4/6 anonim válasza:
Azért nagyon bele lehet nyúlni egy ilyenbe. Főleg azért mert hajtották.
5/6 anonim válasza:
Én nem vennék ilyet. Rosszak a szervíztapasztalatok, ugyan azok hibásodhatnak meg mint a CRTDI-n. Inkább próbáld ki a kétliteres dízelt 170 pacival, hidd el jobbakat előzöl vele, takarékosabb is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, megmondom őszintén dízel párti vagyok, csak valami erősebbet akarok most venni. Igen néztem a 170 lovas 2.0-st, de valahogy gyanús nekem hogy ennyit kisajtolnak egy 2literes dízelből. De a kolegám már 300ezernél jár és semmi baja még mindig ugyanezzel A4-esben. 2.7-es V6os TDi-hez meg egy vagyon minden alkatrész.
2016. szept. 8. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!