Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiúk help! Robogó fáradékony?

Fiúk help! Robogó fáradékony?

Figyelt kérdés

adott egy 150cc 4t robogó gy6 meg minden.... húzom a gázt megy mint állat, aztán 80-nál megáll a tudomány! nem gyorsul tovább, rángat aztán ha visszaengedem a gázt egy pár száz métert még fulladozik mintha kifogyott volna a benzin utána egy idő után megint helyreáll... köszi!

ja igen a gyári légszűrője az nagy vicc volt, úgyhogy kicseréltem papirosra. az lehet? mert mondom olyan 70-ig nem erezni semmit!

2016. szept. 7. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Biztos hulye minden mernok aki robogottervez, azert volt vicc a GYARI legszuroje!

Vidd el szerelohoz!!!!!

Ha nem akarod szerelohoz vinni javaslom a kovetkezoket: tihanyi, gyurcsok, bubu josno, odin fopap!

2016. szept. 7. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
te nagyon hülye vagy tesó... 1 én vagyok a szerelője 2 tudod miért volt béna a gyári légszűrő? mert a váz egy szar kínai és vele együtt a légszűrő is észkombájn! ami miatt már 2x gyűrűztem mert mindenhol szívta a levegőt csak nem a szivacson át!... ilyen véleményből nem kérek...
2016. szept. 7. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet a légszűrő bizony. Mi az hogy nagy vicc volt? Hogy döntötted te ezt el? Tedd vissza és minden jó lesz!
2016. szept. 8. 08:18
 4/8 A kérdező kommentje:
ertsetek mar meg: a legszuro ket reszbol all es nem a ket resz kozott van a szivacs, hanem merolegesen ra es ezzel ketteosztva a legszurohazat... na most a karbi feloli oldal siman szivja az illesztesnel a levegot, port vagy ami jon epp! ezt hogy tehetem mar vissza??? egyenlo azzal ha nem is teszek legszurot...
2016. szept. 9. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:
oke hogy a legszuro azt koszi, de ez mire utal? sok levegot kap vagy keveset? mert akkor ehhez kepest valtoztatok rajta
2016. szept. 9. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:

ha végzett motorkerékpárszerelő lennél bizonyítvánnyal tudnád most sokat kap vagy keveset.

VIDD EL SZERELŐHÖZ

2016. szept. 9. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg a légszűrő(ház) ellenállása bele van számolva a karburátor beállításaiba, ha változtatsz ezen az ellenálláson (vagyis légszűrőt cserélsz) akkor felborul a keverékképzés így aztán mindenféle titokzatos jelenséget képes produkálni a motor.
2016. szept. 10. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:

6-os tenyleg? ne bas...al mar!! ha szerelohoz akarnam vinni (ami a kornyeken hirbol sincs) akkor nem itt kerdeznek foleg nem ilyenektol mint te :)))

koszonom a valaszt majdnem mindenkinek :D

2016. szept. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!