Lehet műszakiztatni az autót?
Figyelt kérdés
Üdv! Lejárt a műszaki az automról,és a boztosítás is! Az lenne a kérdésem hogy lehet e biztosítás nélkül műszakiztatni?? Köszönöm a válaszokat2016. szept. 7. 11:43
3/8 Johnny Bravo válasza:
Ha jol emlekszem nem lehet igy muszakira vinni!Viszont ezt nem is értem,hogy lejart a biztositas!Ilyen nincs!Max az van hogy csesztél befizetni a djat azt megszűnt!Az viszon elég ciki,mert ha ujra kötsz valahol,ugynevezett fedezetlensegi dijat fognak frlszamolni ami napi kb5-6száz forint!Ugyhogy minel tovabb halogatodd annal csinosabb lesz az összeg!
4/8 anonim válasza:
Nem.
Újítsd meg a biztosítást és akkor mehet műszakira, nem értem mi ebben olyan nehéz.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon értek hozzá az autót pedig most vettem,Nyitott adásvételim van hozzá! Mi a teendőm ilyenkor?? Menjek el biztosítást kötni rá?
2016. szept. 7. 12:08
6/8 anonim válasza:
Azonnal meg kell kötni,mert a fedezetlenségi díj az adásvételi megírásától, már neked ketyeg.Ha halasztod sokba is kerülhet neked.
7/8 Johnny Bravo válasza:
"Nyitott adásvételim"
Ezt arulja mar el nekem valaki hogy ez mi?!?Tán van zárt is?!?
De viccet felreteve ilyen nincs hogy nyitott adasveteli!!!az mar egy mas dolog hogy az emberek igy hivjak a szarul,vagy félig kitöltött,egy csomó adat resznel hianyos vagy le nem datumozott egybekkent semmire nem való papirfecnit!!Mert az ilyen ugyanis nem adasveteli hanem egyszerűen semmi!Egy darab A4-es papir....
8/8 anonim válasza:
Biztosítás nélkül nem vizsgáztatnak. Meg akkor se ha nem a te neveden van és nincs meghatalmazásod az üzembentartótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!