Körülbelül mennyi az össz ktg. A küldöldi okmányokkal rendelkező autó honosításának?
Mar kezdtem azt hinni,hogy héten nem lesz ilyen "mennyibe kerul egy kulfoldi papiros auto atiratasa csak ugy altalaban" kerdes!
Tovabbra sem tudunk ra valaszolni mivel kismillio dolgon mulik mennyi az ennyi,de ha ennyire erdekel a net tele van ilyen kalkulatorokkal ahol fillere pontosan ki tudod szamolni!
Bravo kollegának igaza van és neki alacsonyabb a tolerancia szintje, mint másnak. Tele van a net ilyen cikkekkel. Én belinkelek egyet, ebből kiindulhatsz. Röviden: nem olcsó és a plusz költésgekkel együtt kalkulálj.
"A kérdező kommentje:
Felkiálltó jelek és okoskodás...."
A magyar nyelvtan 5 mondatfajtát ismer, ezek közül 3 végződik felkiáltó jellel, mi ebben a csoda, te kis bunkó?
Nem okoskodás, tények, csak néhány kérdező valami csodát vár. Már atóól is duplázódik a regadó ha eggyel rosszabb a környezetvédelmi osztálya. Igaz ezt magad is ellenőrizheted, csak meg kellene nézned egy kalkulátort. Tedd fel a kérdést az ezotéria rovatban ha jóslást akarsz!
Soha nem vettem még autót még külföldi okmányokkal és imserősöm sincs,aki ilyesmivel foglakozna.... ez a weboldal pedig kérdésekre van kitalálva, de ha neked ennyire alacsony a tolerancia küszöböd, hogy csak így tudsz reagálni akkor maradj csöndben! Honnan a rákból kellene tudnom, hogy erre kalkulátorok vannak kitalálva és nagyon sok mindenen múlik a végső összeg???
Nem én kezdten el kioktató hangnemben írogatni,csak a kioktató stílusra reagáltam, de ahogy látom a a kritikát nehéz elviselni, na de teljesen mind1 hozzá kell szokni, hogy ez Magyarország és nálunk így mennek a dolgok...
" Honnan a rákból kellene tudnom, hogy erre kalkulátorok vannak kitalálva és nagyon sok mindenen múlik a végső összeg??? "
Csak el kellett volna olvasnod a második választ, nem bunkózni a felkiáltó jelek miatt, te szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!