Yamaha R6 vagy R1?
Nem megy mind2 300-at. Illetve ha te a végsebesség alapján akarsz motort venni... Inkább felejtsd is el. Egyébként az R6 valahol 280-at visz ki, az r1 meg 330 körül.
Árban pedig baromira nem hasonlók, az r6 kb 4 misi az r1 pedig 5 fölött. Teljesen más kategória a a literes és a 600-as. Közúton a 600-ast se fogod a büdös életben sem kimotorozni.
szoval akkor varosba meg kanyargos utakra inkabb az r6 autopalyara meg egyenes utakra r1 ?
Azt irta itt az elozo hogy 4-5 milla, de az ujonnan nem? Mert en ahogy neztem hasznaltakat azok ugy 1-1.5 millional vannak
Első vagyok
Igen, az új mocik árát írtam, mivel azokat lehet összehasonlítani. Használtnál nem mind1, hogy mennyi km van benne, milyen állapotban van, milyen évjárat, miért adják el, törték-e vagy sem, stb.
Egyébként igen, R6 sokkal jobb a szerpentineken, városban. R1 az kb arra lenne jó, hogy minden hétvégén kimenj vele a Hungaroringre. És mondom még egyszer, ne a végsebességet nézd. Ha te mindenáron 3kiló fölött akarsz menni, akkor nagyon hamar meg fogsz halni. Magyar utal nem erre valóak, a többi közlekedőről nem is beszélve. Még autópályán is necces addig kihúzni.
(Én is most törtem össze a 2015-ös Kawámat, most fogok venni helyette egy ZX-6r 636-ost. 1000-es teljesen felesleges lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!