Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha R6 vagy R1?

Yamaha R6 vagy R1?

Figyelt kérdés
Mi a kulonbseg a motor terfogatan kivul? Ahogy neztem mind a 2 300 ar megy es arban is hasonlok. Miben jobb az egyik mint a masik?

2016. szept. 5. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem megy mind2 300-at. Illetve ha te a végsebesség alapján akarsz motort venni... Inkább felejtsd is el. Egyébként az R6 valahol 280-at visz ki, az r1 meg 330 körül.

Árban pedig baromira nem hasonlók, az r6 kb 4 misi az r1 pedig 5 fölött. Teljesen más kategória a a literes és a 600-as. Közúton a 600-ast se fogod a büdös életben sem kimotorozni.

2016. szept. 5. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az r1ben nagyobb a nyomaték jobb a gyorsulás, r6 tuning nélkül 260-at ment nekem GPS szel mérve az óra csal kicsit, ha gyorsulás végsebesség r1 ha a kisebb súly szimpla motorozás r6
2016. szept. 5. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:

szoval akkor varosba meg kanyargos utakra inkabb az r6 autopalyara meg egyenes utakra r1 ?

Azt irta itt az elozo hogy 4-5 milla, de az ujonnan nem? Mert en ahogy neztem hasznaltakat azok ugy 1-1.5 millional vannak

2016. szept. 6. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Igen, az új mocik árát írtam, mivel azokat lehet összehasonlítani. Használtnál nem mind1, hogy mennyi km van benne, milyen állapotban van, milyen évjárat, miért adják el, törték-e vagy sem, stb.

Egyébként igen, R6 sokkal jobb a szerpentineken, városban. R1 az kb arra lenne jó, hogy minden hétvégén kimenj vele a Hungaroringre. És mondom még egyszer, ne a végsebességet nézd. Ha te mindenáron 3kiló fölött akarsz menni, akkor nagyon hamar meg fogsz halni. Magyar utal nem erre valóak, a többi közlekedőről nem is beszélve. Még autópályán is necces addig kihúzni.

(Én is most törtem össze a 2015-ös Kawámat, most fogok venni helyette egy ZX-6r 636-ost. 1000-es teljesen felesleges lenne.)

2016. szept. 6. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!