Angliában ideiglenes jogosítvány kiváltható motorra?
Motort szeretnék vásárolni Angliában, de előtte jogosítványra lenne szükségem, (nagymotorra) ami most van azzal maximum 35kw-ig vezethetek.
Ideiglenes jogosítvány kiváltható nagymotorra? Ezzel vezethetek vizsgázás nélkül? Biztosítás szükséges hozzá, de nem találok se kalkulátort hozzá, se más információt hogy pl táblát szükséges-e rá rakni.
Nem vezethetsz, és nincs ideiglenes jogosítvány. Full 'A' kategóriára lesz szükséged.
Kalkulátor: gocompare.com
A fordítás alapból félreérthető. Ideiglenes jogsi helyett szerencsésebb a tanulói jogsi nevet használni.
Nem tudom hogy motorra pontosan hogy működik,de ez nem az hogy kiváltod a provisionalt és motorozgathatsz amerre akarsz, nekiállsz pizzafutárkodni.
A provisional a tanuláshoz kell, tehát autónál valaki melletted kell üljön és taníthat téged (legyen min 21 éves 3 éves jogsival), nem kell oktatót fizetni.
Motornál gondolom követnie kell, vagy a bánat tudja, ennek nem néztem utána, nem vagyok érintett a témában.
Egyébként ha itt élsz, lehetne olyan jó az angolod hogy elolvasol pár angol oldalt róla (pl gov.uk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!