Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől alacsony az ezres swift...

Kisvuk29 kérdése:

Mitől alacsony az ezres swift alapjárata?

Figyelt kérdés

Nyár elején feladta a harcot a PCV szelep de nem jó alkatrészt kaptam a helyi boltból (sima visszacsapó szelep volt azt mondták jó az is)

De ugyan úgy magas volt az alapjárata

Bevittük a szerelőhöz (aki azt is mondta hogy nem kell oda pcv...) és megcsinálták fizetéskor mondták hogy pcv kellett hozzá...

Na de azóta nagyon alacsony az alapjárat

Előtte megvolt melegen a 8-900 ahogy kell hidegen szívatóval 1500 körül

Most hidegen melegen 4-500

Van hogy a kis vonalat érinti a fordulatszámmérő

Ha kanyarodás előtt bekuplungolok van hogy a rádió is lekapcsol olyan alacsonyra visszaesik

Lehet állítani annyit az alapjárati motor csavarjaival?

Mert ez borzasztó így

Remélem valaki tudja mi lehet a baja

2016. szept. 3. 11:58
 1/8 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Szivatóval? Milyen régi is ez a Swift?
2016. szept. 3. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Ahogy elhoztad a szervízből és észrevetted hogy ennyire alacsony az alapjárat rögtön vissza kellett volna vinni.

Így most magad próbálod megcsinálni ami nem fog menni.

Nincs rajta alapjárat állító csavar.

Valószínű nem belevaló alakatrész okozza.

2016. szept. 3. 12:40
 3/8 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Én ezt a szivatós részt nem értem... nem tudok arról, hogy lett volna olyan Swift amin külön szivató van, még a karburátoros verzión se volt már. Amúgy meg az előttem író jól mondja, ez nem fűrész vagy kasza amin lehet illetve néha kell állítgatni a fordulatot egy-egy csavarral, elvileg ez automatikus, ha nem működik, irány a szerelő és jó alapos fejmosást neki...
2016. szept. 3. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Hiába viszi vissza a szervízbe,úgyis megfognak sértődni és még nekik áll majd feljebb hogy mi az hogy így nem jó,ők jól megcsinálták bla bla bla

Sajnos ilyenek a magyar "szakemberek" Nem elég hogy nem értenek a kocsikhoz,még becsületes munkát se tudnak végezni.A legjobb amit tehetsz hogy messze elkerülöd ezeket a helyeket ahová elvitted "megszerelni" a kocsidat.Nézzél másik szerelőt aki esetleg konyít is valamennyit a kocsikhoz,vagy házilag próbáld megcsinálni valahogy az internet segítségével.Jobbat sajnos nem tudok

2016. szept. 3. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Mivel már nem ott lakom amúgy is el kell kerülni :D

Nem kézi szívató hanem az automata ugye hidegen dúsít hogy magasabb alapjárattal hamarabb melegedjen

Na azóta ez sincs

2016. szept. 3. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:

az elektronikus melegítést nem befolyásolja a szerviz munkája. Nézd meg, hogy a gázbowden hol feszíthető...van-e hernyócsavar valamelyik végén..

ha van, akkor meleg motornál egy pár menettel megemeld hétszázig, oszt jónapot..

Nekem tíz évvel ezelőtt nyolcszáz volt, most 650 az alapjárat..

2016. szept. 3. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, miaz az elektronikus melegítés?

Na jó válaszolok, hüleség.

A gázbowdennel beállítani az alapjáratot? Jajj!!

2016. szept. 3. 18:06
 8/8 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Be lehet csak nem egy 4 ütemű autónál, hanem egy 25 ezres kínai fűkaszánál... xD
2016. szept. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!