Baja lehet ettől az autómnak?
Betolattam ma a garázsba, de egy picit vissza akartam gurulni előre (mert helyszűkében vagyunk), ezért áttettem a váltót egyesbe. Éreztem, hogy valami nincs rendben, kivettem üresbe, majd ismét betettem egyesbe, és megint olyan érzésem volt, de gondoltam ha másodjára is ugyanilyen, akkor nem lehet baj. Szépen lassan engedtem volna fel a kuplungot, de a fogáspontnál recsegő hangot adott ki, rögtön vissza is nyomtam a kuplungot, vissza üresbe, és megpróbáltam még egyszer, utána már nem volt gond, szépen elindult, mint máskor.
Ilyet eddig még soha nem csinált, csak hasonlót a hátramenettel, viszont azt már teljesen megszoktam, lassan de határozottan húzom bele a hátramenetbe a váltót, úgy szépen veszi.
Az autó egy 2002-es évjáratú Suzuki WagonR+, 80.000 km-t futott, kiváló állapotban van.
Nagy baja lehetett ettől valamelyik alkatrésznek?
Nagyon vigyázok az autóra, nem lenne jó, ha pont egy ilyen miatt kellene javítani...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ettől nem lett baja de jelzi, hogy nehezen veszi az 1-est.
Ha még nem volt váltó olajcsere akkor az lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!