Márkaszervízből veszek használt autót, ott is lehet alkudni az árból?
2,8 millió az autó. -300 ezer sok, vagy még beleférhet szerintetek?
Köszi :)
Általában nem lehet. Ha megy az üzlet azért, ha nem megy, azért..
Azontúl a kínált áru kapósságától is függ..ha egy (amúgy eladhatatlan)járművet meg sem néznek, közel-távol érdeklődő sincs, akkor majd átírják az árcédulát...de ha odamész a tulajhoz, hogy olcsóbban megvennéd, akkor esze ágában sem lesz csökkenteni az árat, mert kapás van...most jön a fárasztás (a legjobb dumás értékesítő)
Lehet, de nem ennyit. Nekem 3M-es listaárból 50k-t vagy új nyárigumiszettet akart max engedni a márkaszervíz kereskedője. Jó fél órás alkudozás után (végén már az üzletvezető tulajjal) odáig sikerült eljutni, hogy marad a listaár, de új gumi és teljes átírási költség (és ügyintézés) átvállalás. Utóbbi szük 80k lett volna plusz az utánajárás ideje.
Szummázva a 3M-ből kb. 130k-t sikerült lealkudni.
Illetve plusz egy infó: ha nem kértem volna használatutó garanciát, akkor engedtek volna még 90k-t. De kértem.
Oké, köszönöm szépem, pont az ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi. :)
300 km-re van az autó, ezért sajnos nem olyan egyszerű, hogy visszamegyek másnap. :(
szokásos szitu:többmilliós autót akarsz venni de 300 Km gondot okoz.
akkor alkudozz kora reggel,és menj vissza aznap délután.közbe keress egy kuplerájt és élvezkedj,még a szeksz is másképp fog esni ha az új verdádra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!