Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért villognak lassan az...

Miért villognak lassan az indexek?

Figyelt kérdés
Renault modus autómba szokásosnál lassabban villognak az indexek mindegyik irányba és a kattogas vele együtt szintén nagyon lassu

2016. aug. 30. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Relé gond szokott lenni ez.
2016. aug. 31. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh értem azt is észre vettem, hogy 1-2 nap és helyre jön egy ideig, "mire vinnem szerelőhöz megjavul" én magam is tudnám orvosolni? Pl relét cserélek csak tudnám hol van.
2016. aug. 31. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Abban az autóban szinte biztosra veheted, hogy nem egy egyszerű relé csinál neked indexet, hanem egy UCH nevű központi elektronika. Ha bontóba el is mész egy másikat venni, max rápróbálni fogod tudni, hogy meg-e szűnik a hiba, mivel abban van az immo és beindulni nem fog másik autóéval, csak ha ráprogramozzák ;)
2016. aug. 31. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ejha ilyen komoly a probléma
2016. aug. 31. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!