Hogy járok jobban?
Figyelt kérdés
Gazdasági totálkáros lett az autóm. /2000-e 1.0 Suzuki/ A biztosító 101000 forintra értékelte a roncsot,amelynek megvásárlására ajánlatot tett.Elfogadjam, vagy értékesítsem el alkatrészenként? Tulajdonképpen "csak" az eleje ment tönkre,rengeteg alkatrész lenne benne hasznosítható.Másrészt, ha megtartom,milyen plusz költségekkel kell számolnom,ha itt áll a nyakamon? /Kellett vennem másik kocsit, mert munkaeszköz/.#autó #értékasítés
2016. aug. 29. 19:19
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben elfogadnám, swiftekhez nem túl keresettek az alkatrészek és nem is túl drágák, szerintem ennél többet nem nagyon tudnál kiárulni belőle és hónapokig tárolhatnád a roncsot.
2/3 anonim válasza:
Eleve nem nagyon tudod már megoldani, hogy forgalomból kivonva nálad maradjon a roncs, annyi kenőpénz kell hozzá, hogy nem igazán éri meg. Max ha ugyanolyan kocsit vettél, esetleg. Inkább kérj ajánlatot egy bontótól még, de nem hiszem, hogy jobb ajánlatot fogsz kapni
3/3 anonim válasza:
A 2000-es évjáratú 1 literes suzuki swiftek 200.000-300.000 környékén mennek a használtauto.hu-n. Lehet, hogy ha kiárulod az alkatrészeket, többet kapsz, mint 101.000 Ft, de az sok meló és sok idő, hogy szétszedd, lefotózd, meghirdesd, lebonyolítsd az adás-vételt egyesével, alkatrészenként. Illetve valóban nem túl ehhez az autóhoz újonnan sem az alkatrészek. Ha van időd és energiád ehhez, akkor TALÁN picivel több pénz üti a markod. De azt nem tudom, hogy hogyan maradhat nálad egy forgalomból végleg kivont autó. Ma már szerintem sehogy. Én elfogadnám az ajánlott pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!