Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy járok jobban?

Hogy járok jobban?

Figyelt kérdés
Gazdasági totálkáros lett az autóm. /2000-e 1.0 Suzuki/ A biztosító 101000 forintra értékelte a roncsot,amelynek megvásárlására ajánlatot tett.Elfogadjam, vagy értékesítsem el alkatrészenként? Tulajdonképpen "csak" az eleje ment tönkre,rengeteg alkatrész lenne benne hasznosítható.Másrészt, ha megtartom,milyen plusz költségekkel kell számolnom,ha itt áll a nyakamon? /Kellett vennem másik kocsit, mert munkaeszköz/.

#autó #értékasítés
2016. aug. 29. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elfogadnám, swiftekhez nem túl keresettek az alkatrészek és nem is túl drágák, szerintem ennél többet nem nagyon tudnál kiárulni belőle és hónapokig tárolhatnád a roncsot.
2016. aug. 29. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Eleve nem nagyon tudod már megoldani, hogy forgalomból kivonva nálad maradjon a roncs, annyi kenőpénz kell hozzá, hogy nem igazán éri meg. Max ha ugyanolyan kocsit vettél, esetleg. Inkább kérj ajánlatot egy bontótól még, de nem hiszem, hogy jobb ajánlatot fogsz kapni
2016. aug. 30. 07:57
 3/3 anonim válasza:
A 2000-es évjáratú 1 literes suzuki swiftek 200.000-300.000 környékén mennek a használtauto.hu-n. Lehet, hogy ha kiárulod az alkatrészeket, többet kapsz, mint 101.000 Ft, de az sok meló és sok idő, hogy szétszedd, lefotózd, meghirdesd, lebonyolítsd az adás-vételt egyesével, alkatrészenként. Illetve valóban nem túl ehhez az autóhoz újonnan sem az alkatrészek. Ha van időd és energiád ehhez, akkor TALÁN picivel több pénz üti a markod. De azt nem tudom, hogy hogyan maradhat nálad egy forgalomból végleg kivont autó. Ma már szerintem sehogy. Én elfogadnám az ajánlott pénzt.
2016. aug. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!