Kezdő (teljesen nulláról induló) motorosnak milyen 50 cc váltós motort ajánlanátok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Idén elkezdtem a motoros jogosítványt, de az oktatóm azt javasolja, hogy idő és pénz spórolás szempontjából legjobb lenne, ha vennék egy motort vagy robogót,és azon kezdenék gyakorolgatni otthon. Robogózni nem szeretnék, mert nem az a későbbi célom. Valami váltós motort szeretnék, amit B-s jogsival is vezethetek, és megtanulhatom rajta az alapokat. Használt motor lenne, max 150 ezer lenne rá. Tudtok nekem ötleteket adni, milyen típusokat érdemes keresnem? Köszönöm előre is!2016. aug. 29. 08:07
1/3 anonim válasza:
Én Simsonnal kezdtem egy szép gyári állapotú meg lesz 150 ft-ból. Ha sok gyakorlásnak Romet Kadet azon is meg tudsz tanulni váltani, bár azzal nem tul előnyös bárhova járkálni. Én mindenképp ilyen régebbi motort vennék.
2/3 anonim válasza:
Simson S51-el nem nyúlsz mellé. Kár drágább/bonyolultabb motorra költeni, inkább a későbbi, komolyabb motorokra tartsd a pénzt. Első lépésnek kiváló az S51 (hamar kitanulod).
3/3 anonim válasza:
Én semmiképp nem ilyen régi motort vennék. Elavultak, rossz minőségű alkatrészek vannak szinte csak elérhető áron, ha pedig felhozod egy közel nyugati szintjére, akkor annyi pénzt ráköltesz, hogy nagyságrendekkel jobb motort tudtál volna venni belőle. Ez alól kivétel a gyári állapotban megmaradt típusok, amik talán megbízhatóak, de ezek már inkább eszmei értékek, nagy ritkaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!