Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit fogyaszt egy Dodge...

Kaiu kérdése:

Mennyit fogyaszt egy Dodge Challanger sxt?

Figyelt kérdés

Udv nezelodtem a honlapjukon de nem tudom ertelmezni. Tudom most elkuldtok a ... de ettol eltekintve mennyit fogyasz 100km-nel? Persze nem sport uzemmodban :D hanem eco-ra atszabva a valto es a tobbi. De mivel ezt sztem nem tudjatok ezert a lenyeg. Mennyit fogyaszt 100km-nel? Lehetoleg nem sport uzemmodban de ha csak az van az is jo.

Elore is koszonom.

2016. aug. 28. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

160 ezres fizuval lehet tankolni 15 litert ~ 5000 ft,de fenttartani egy ilyen autót nem lehet.

Tankolás,és az átlag szervíz két külön dolog,amikor valami olyasmi romlik el ,amit nem az évente pollen,levegő,olajszűrő kategóriába sorolunk az pedig ég és föld.

Tankolni 160-ból lehet,évente a 3 szűrőt lehet és olajat is (bár nem 12e ft lesz a 6-8 liter eneos meg ilyen olyan ,30-70 közötti ár ),ha neadjisten egy injektor romlana ,vagy hengerfejes lenne vagy egyéb,akkor éhezhet "emberünk fél év-1 évig" havi 160-at félretéve.

Havi 160-ból 4 milliós audit se mernék bevállalni.

Nem hogy import "izomautót" V8-as dögöt.

Persze ezek amerikába mint itthon az opel,alkatrész van kb mint itthon az audihoz ,meg a biztosított futárok vámmal 20-40 ezrekért is szép dolgok,ha meg rossz a rendelt alkatrész "hujuj"

2016. szept. 1. 14:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Ertsd mar meg nem v8 nem 700 loero nem hellcat ahenem sxt v6 337 loero... es ha bedoglik bedoglik akkor gyujtok ra amgyarorszagon is van szerviz de ez az alom autom es a penzet nem visem megamal a sirba addig adok magamnak amig lehet nem fogok kuporhatassal es sporolas beovezzett elettel sirba menni. Ha bedoglik elvontatom a garazsba es ha megvan a kelo penz akkor megjavittatkm
2016. szept. 1. 16:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Ennel az autonal ~ 160-as fizetessel tok m1 ,h 707 vagy ~340 hp valtozat.

Megelhetest levonva 160-bol 8-10 honaptol evekig kell(het) sporolni,de te tudod,csak vigyazz h az alom ne alom maradjon,mert evekig all amig sporolsz ra eleg sok minden betud allni,ami ismet nem olcso.

En javaslok valamit : mivel nem regi auto ~2013 -tol felfele,akkor : ne akkor vedd,ha ~ 4 milliod az-az penzed van a kocsira (meg ugye papirok akkor legyunk vam meg minden utan 5m-ba) hanem gyujts annyit,hogy 5-6 milliod legyen.

Vagy nonstop sporolj mellette amig jo :)

2016. szept. 1. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Üdv.

Volt alkalmam egy 2014-es R/T-t 5.7 Hemi 370LE vezetgetni az államokban élő ismerősömnél.

Fogyasztása átszámítva városban 20 liter körül alakul, kint az interstat-en 80Mph körüli tempóval meglehet közelíteni a 10litert.

Sxt valamivel kevesebbet fogyaszthat.

Ott kint egy ilyen autót nem drága fenntartani benzin gallonja 1.9$ körül van kb 150Ft/liter valamint az alkatrészből sincs hiány.

De ahogy hallottam nagyon megbízható autó, van benne egy nagyköbcentis szívó motor,ami nincs túlbonyolítva, valamint viszonylag egyszerű műszaki megoldásokat alkalmaztak az autónál.

Kint az embereknek a Mustang,Challenger,Camaro egy népsportuató amit könnyedén megtudnak venni és a mindennapi dolgok elintézésére, bevásárlásra, munkába járásra használnak.

Ha egyszer veszel sok sikert hozzá, nem fogod megbánni bár azért itthon nem olyan olcsó a fenntartása.

De ha egyszer ez az álmod akkor ez az álmod :)

2016. szept. 1. 17:58
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező,te hány éves vagy?Fogadok autó közelébe még nem jártál..

Előszöris a Szeged-Pest távolság,még mindig 200km,nem 130...

A kocsi tankja nem 18 literes,hanem 18 GALLONOS. 1 gallon 3,5 liter..

Olyan álomautód van amiről semmit nem tudsz konkrétan.

Ehhez hozzájön,hogy nem M.O-ra tervezték a kocsit,nem a belvárosi araszolgatásra,a szűk helyekre való parkolásra..

A kocsi egy megbízható autó,ami arra lett tervezve,hogy az USA-ban a pályán menjenek vele folyamatos 80mp/h-val 8-900km-en keresztül..

BÓNUSZ:Itt Magyarországon kb elküldene a szerelő a pi.csába a kocsival,mert nem egy hétköznapi autó,nincs hozzá alkatrész rendelni kell.. 160 ezres fizuból meg szakszervízbe javíttatni..

"Ha számítana a fogyasztás,akkor smartot vennék"

Hát figyelj arra az évi 500km-re amit mész vele megvenni kár ezt a kocsit..

Gyerek vagy még;)

2016. szept. 1. 19:47
 16/20 A kérdező kommentje:
14.es jo olvasni 😊 en megkaptam a valaszt a kerdesemre boven.. entollem irhattok meg tobbet figyelmen kivul hagyom mostmar. Koszonom mindenkinek a valaszt ertem en hogy nem magyar meg elkuld a szerelo stb de az arak valtoznak az se biztos hogy magyarorszagon maradok. Mind 1 en megszerzem megamnak ha kell egy eleten keresztul gyujtok de ink koltom el az ossze ossze sporolt penzem valamire ami eleterot es oromot hoz akar mennyit fogyaszt es kell szervizbe vinni/fizetgetni mint hogy oregen es szomoruan haljak meg a penzemet a ... na mind 1 a lenyeg ez egy alom ami talan megvalosul mint masnak az alom munka hely vagy csalad. Nekem ez. Es aki komolyan gondolja annak sikerulni fog. Am igaz a szeged budapest tavolsag BOCSANAT. N kalocsatol neztem... utolag eszre vettem. Amugy nemetben olcsobb a szerviz es tobb alkatresz is amugy is az auto a hosszu utat birja ugye 15 os? Akkor meg? Nemetben szervizelem es akkor ott nyaralok evente par napot :). Sziasztok.
2016. szept. 1. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kaiu, en egy 2010-es Dodge Challenger R/T buszke (elso) tulajdonosakent irok neked.

Hidd el, nem kell neked az SXT! Ennek a kocsinak eszmeletlen a kinezete, de a kinezete NEM minden. A V8as hemi horgese adja meg neki a lelket, es az erzes, amikor belepresel az ulesbe mikor az autopalyan 120nal lepadlozod es o visszavalt es semmi perc alatt 160-on van es csak azert nem mersz tobbel menni, mert felted a jogsidat, pedig a dog meg birna.

Az SXT-ben ezt nem fogod atelni :(

Nem lebeszelni akarlak. Ha ennyire tettszik ez a marka, akkor inkabb almodj nagyobbat, gyujts meg tobbet es vegyel egy normalis V8at. Ne dolj be a marketing atveresenek, a V6os Chelly-t a rovidnadragos turistaknak gyartottak es az osszes autokolcsonzo tele van veluk, mert a kis japcsi kijon a nagy Amerikaba es berel egy ilyet aztan otthon a faluban boldogan mutogatja, hogy nezzetek, amerikai izomautot vezettem. Erre jo az SXT.

Azon kommentelok valaszat, akik az SXT-t osszekeverik az SRT-val, azt jol tetted hogy figyelmen kivul hagytad, vilagos hogy nincsenek otthon a temaban ;)

2016. szept. 8. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Szia utololso valaszolo tudom azt irtam hogy nem irok tobb valaszt de ezt nem hagyhattam ki :) koszonom hogy felvilagositottal. Nos szeretnek par kerdest feltenni de jobb lenne privatba es a vegen ide kiirnam ha valakit erdekelne igy:

Kerdes:

Valasz:

Persze ha nem lenne baj, en nagyon orulnek ha tobb szot vatanank kerlek :)) .

2016. szept. 9. 15:32
 19/20 anonim ***** válasza:
A 17-esnek igaza van. A V8 az mégiscsak V8. A többi irigykedőre meg ne is figyelj. Megfelelő szerelő van csak meg kell találni. Nem kell minden sz.rért márkaszervízbe menni háromszoros árért. Az igaz hogy amcsiból rendelik az alkatrészt de egyáltalán nem olyan horror mint ahogy azt beállítják egyesek. 1 héten belül megvan ha olyan emberhez mész akinek megvan a megfelelő kapcsolata. Sok szerencsét a kocsihoz, és ha lenne pár kérdésed akkor nyugodtan írj.
2016. dec. 16. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
50%

Nincs mire irigykedni,gratulálok,akinek TÉNYLEG van ilyenje.

Mindenkinek szíve joga,hogy 160-as fizuból 10-12 milliót félretesz havonta mondjuk 80-at,13 éven át ,ha szerencsés mindenféle beütött krakk nélkül.

Vesz 1 ilyen járgányt,egészség.

15 literhez egészséget kívánok,lehet tankolni persze.

Import 6 liter AML olajat lehet rendelni 16-ért literjét ,nem évente,hanem 5-8e km-enként ~ 70-be+10 expressszel ha nincs 1,5 hónapunk várni.

Amikor szerelőként dolgoztam egy "sima" Mustangra ami európában sem 2 van belőle szint kuplungszett közel 9e dollár volt vámmal,akkor tessék 3 évet spórolni egy kuplungszettre itt is 160-as fizuból ,persze a mellé többire is.Ha mondjuk gyűrűzni kell,akkor végrendeletbe írjunk ükunokának,hogy spóroljon ő is rá.

Kamionos 2100 eurós fizetéssel is sírhatnékom van egy 2 milliós Leon Cupra 1.8t-vel,ha hengerfejes lesz .

2016. dec. 16. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!