Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitol van sebessegmero problem...

Mitol van sebessegmero problemam az auton?

Figyelt kérdés
Amikor jol mukodik, akkor 15-tel tobbet mer. Ez nem is zavar, mert hozzaszoktam. De eso utan rendszerint kerrego hang jon a sebessegmero felol, es ilyenkor felugrik a mutato 180-200 ra is menet kozben. Amikor mar kb. 20 percet megyek az autoval, akkor a problema megszunik. Viszont mindig csak eso utan a reggeli orakban csinalja. Nap kozben nem amikor mar sut a nap.
2016. aug. 26. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Típust és kort véletlenül se írj, majd rákérdez valaki az ezotéria kategóriában.
2016. aug. 26. 23:37
 2/7 Beviz Elek ***** válasza:
67%
És nekem miért villant fel a check engine és mennyibe fog kerülni?
2016. aug. 27. 07:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Mazda 323f 1993 benzines. Igy mar tudjatok a valaszt?
2016. aug. 27. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyenge tipp: az eső miatt beázik és kontakthibát okoz a víz.
2016. aug. 29. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdező vegyél vissza az arcodból! Vagy netán azt gondoltad, hogy minden autó egyforma, ugyanúgy működik pl. a km. órája? Segítek: nem!

A 323-asnak már léptető motoros, ha minden igaz az ABS kockából nyeri a jelet.

Ha ráteszel egy diagnosztikai eszközt, pl. egy egyszerű ELM 327-est és elindítod mondjuk a Torque programot, akkor ellenőrizheted, hogy már az ECU is szarul mér, vagy csak az óra romlott el. Ettől függetlenül lehet kontakt hiba, és akár a műszercsoport processzorának hibája, vagy ABS hiba is.

2016. aug. 29. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
ABS nincs benne.
2016. aug. 29. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha jol tudom 95 tol raktak bele abs t a BA tipusokba. Ez meg a bukolampas BG ami nekem van.
2016. aug. 29. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!