Nektek mi a véleményetek az ilyesmiről? (MERCEDES-BENZ)
Sokan irigységből mondják, hogy jobbak a régi autók. De vannak azért elég durva részletek, ahol én inkább választanék egy régi autót.
Szóval ez mindkét oldalon ilyen. Csili-vili kipufogóvég és bekúrnak egy műanyag darabot... És tovább fokozva a másik oldali kipufogóvégnél még füst sem jön, mert csak egyoldali a cucc.
Azért ilyen BMW-nél, meg Audinál nem látni.
Meg amit így pontokba szedett, érdemes elolvasni a cikket. A 10-es is elég durva, hogy majdnem elütött egy biciklist a szar elektronika miatt.
Én biztos, hogy nem vennék olyan autót, ami bármennyire is beleavatkozik a vezetésbe. Vagy nem kérnék bele olyan "extrát"..
Meg miért csinál ilyesmit a Mercedes, ami az egyik leghíresebb autómárka?
Meg ezek a lekerekített formák is undorítóak. A C és E, S ugyanúgy néznek ki, csak méretükben különböznek. Az eggyel előbbieknek volt egy önálló karaktere. Mintha már ellennének szállva, hogy ők már úgyis híresek, leszarhatják..
"Én biztos, hogy nem vennék olyan autót, ami bármennyire is beleavatkozik a vezetésbe."
ABS, kipörgésgátló, automata váltó már generációkkal ezelőtt alap volt ebben a kategóriában.
Amúgy egyetértek, a sok igazán fölösleges dolog helyett többre értékelném, ha a rég megszokott minőséget, megbízhatóságot tartanák.
Siralmasak ezek a dolgok, mint a kipufogó, az egyszer biztos. És annak fényében idegesít a dolog, hogy amúgy Audistaként mondom, hogy mostanában megint a Merci csinálja a legjobb autókat, de elba**ák ilyen dolgokkal... Mondjuk a maguktól vezető autóktól én is rosszul vagyok, de sajnos ez a jövő, és most minden márka erre koncentrál, ez sajnos elkerülhetetlen. De ebben a műfajban most a Merci nagyon ott van. Kivéve azt a részt, mikor majdnem elütött egy biciklist. Az tuti, ha új Mercim lenne, én kikapcsolnék minden kütyüt, amit csak lehet benne, kivéve ESP.
Ja és még annyit, hogy összességében a részletekre az Audi figyel oda a legjobban kivül-belül, az újságírók is az egyik legtökéletesebb autónak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!