Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elárúlnátok nekem kedves...

Elárúlnátok nekem kedves autós társaim hogy miért van ez a jelenség?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom ezt a "apuci megvette a Bmw,Mercedes,Audit "stb fröcsögéseket, illetve sokan szeretik a "nem te dolgoztál meg érte" és a "apuci álátolta a..."szöveget. Én is meg szoktam ezeket kapni mert Faterom vett nekem egy Újabb Audit és nem kelett gyalog,esetleg biciklivel indulni a semmiből meg szenvedni.És mert megteheti.

Akkor kérdem én miért állnak az emberek ilyen érdekes módon hozzá ?

20/F

2016. aug. 24. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A kocsival nincs gond, ameddig neki csak egy közlekedési eszköz. Magam is ledöbbenve mentem egy bő órát egy ilyan mögött, aki használta a tükrét, indexét, nem bunkóskodott, nem emberkedett, és nem vette személyes sértésnek, ha az ő 140-ét egy suzukis kevésnek találta. Nem előzte vissza, mert csak, hanem autózott a saját tempójában.

Ezzel semmi baj, de ők vannak kevesebben.

A többségnek csak megszületni volt nehéz, és az ajándék kocsit kizárólag menőzésre, arcoskodásra és alázásra használják. Addig, ameddig valaki ki nem emeli őket a felhúzott ablak helyén...

De ezek autó nélkül is csak beképzelt papakecvence tahók, nem kell hozzá autó.

2016. aug. 24. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Az is irigy, aki sajnálja a másiktól amije annak van, nem kell ahhoz megkívánni azt a másik tárgyat.

Mondták is a szükők gyerekkorban, hogy add oda a csoki felét a húgodnak, ne legyél már ilyen irigy.

Az irigység természetes dolog, de értelmes és művelt ember elnyomja magában és nem ad hangot neki még a családtagok között sem.

Ezért én csak azt mondhatom, hogy hasznád egészséggel és meg sem említsd másoknak, mid van (mert amit írtál kicsit már hivalkodás szagú), parkolj vele mindig kevésbé felűnő helyre. Adj hálát a szüleidnek, hogy ilyen rendesek, mert van, akitől még néhány százezret is sajnálnak érettségi, vagy diplomaajándékra (úgy hogy megtehetnék). Lesz még alkalmad megtapasztalni a kemény munkát, még csak most kezdted az életet.

2016. aug. 24. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy szó a válasz: irigység.

Amúgy legyél kedves, közvetlen mindenkivel. És akkor megtérnek az emberek. Nekem egy fekete, mutatós Audi A6 van (igaz saját pénz, és nem 20 vagyok), de igy is irigykednek egyesek. Viszont a legtöbb közelebbi ismerősöm nem irigy, mert tudja, hogy rendes csávó vagyok, és nem felvágásból van az autó. Sokaknak a személyiségük ellenszenves, és ezen csak tovább ront egy ilyen autó.

2016. aug. 24. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért zavar az másokat ha valaki "arcoskodik, veri a nyálát, stb"? Csak nem irigység lehet a háttérben? (De.)
2016. aug. 25. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: azt zavar, hogy a többségnek nincs mire vernie ;) Apuci pénzéből könnyű swagnek lenni, de csinálja ezt akkor, amikor ő szedi össze rá a pénzt, nem a szülei boltolják.
2016. aug. 26. 07:38
 16/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

A lényeget leírták előttem többen, főként az irigység motiválja a legtöbb embert, és azért gyártanak ilyen "bölcsességeket", mert ezzel tudják degradálni, semmissé pitivé tenni azt ami miatt nekik komplexusuk van.

Ez most független a kocsitól, van egy kollégám, aki ennek a mintapéldája, bármit mondasz amitől az ő egója picit lejjebb lenne, egyből kreál rá valami mondatot, hogy az a dolog amit te mondasz, egyből értéktelen x@r legyen.

Én is megkaptam ezt már a kocsitól, a munkámig, mindenre...

Nah így kompenzálnak az emberek, egy új Audi-ra nem lehet ész érvekkel azt mondani, hogy fúh de gáz, láttad az új Swift-em mennyivel durvább, ekkor jön a mellveregetés, hogy hát pff... kaptad stb... bezzeg én, húúú

2016. aug. 26. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!