Gyenes-J. Marcell kérdése:
Milyen motort ajánlotok Gaz 69-be?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy Zuk motor van benne és már elég gyengének bizonyosul. Lényeg hogy kb. 100 kóerő fölött legyen és ne legyen tele elektronikával. Válaszokat előre is köszönöm.2016. aug. 21. 20:48
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mekkora a benne rendelkezésre álló hely, de ha a pénz nem szabna határt, akkor én egy kis (vagy akár nagy, ha elfér) turbófeltöltős motort el tudnák benne képzelni. 100 lóerő egy jól megtervezett motornál semmi akadályt nem jelentene.
2/3 anonim válasza:
Én belefaragnék egy vw 1.9 tdi-t, mechanikus adagolóval. Erős, nyomatékos, keveset fogyaszt, megbízható és bőven van hozzá alkatrész.
Én benzin motort nem tennék bele, max karburátorosat. Ha valami beázik (ecu, gyújtás, bármelyik szenzor) akkor csak a szenvedés van vele.
Egy adagolós dízel, ha egyszer már beindult, akkor valami nagy bajnak kell történjen, hogy leálljon.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre az 1.9 tdi motorra én is gondoltam. De milyen váltóval?
2016. aug. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!