850ezerért Sportos vagy legább is annak tűnő vagány
kocsi?
Figyelt kérdés
19 vagyok szeretnék egy vagány autót szerencsémre jó helyre születtem ezért szüleim tankolnak, de azért ne m15l fogyasztású autót keresek. Ezt a 850ezret magam gyűjtögettem össze és szeretnék egy jól kinéző autót! Miket Ajánlanátok bármit meghallgatok.
Ne fogyasztás alapján vegyél,el kell dönteni : megbízható vagy "szép" autót akarsz venni?
Mert ha a tesco parkoloban akarsz menőnek tűnni akkor 1.6 vti civic 9 litert eszik,igaz újjá kell építeni lakatossal.
2016. aug. 21. 17:33
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen Tesco feelingű autot szeretnék :D iyleneken gondolkodtam mint tt BMW 320i E46 vagy celica ilyesmiket, de ezek csak példák :)
2016. aug. 21. 17:44
3/8 anonim válasza:
Az ilyen autóknál megvan a 10 literes fogyasztás és a megbizhatatlanság.
Illetve BMW-nél nem a megbizhatalanság a jellemző,hanem,hogy a gagyádat is ráköltöd ha romlik.
2016. aug. 21. 18:55
4/8 Johnny Bravo válasza:
Az e46-ban mi a sportos?Egy teljesen tucat auto!Raadasul 850-ert meg csak bmw-nek latszo romokat adnak!
Egyebkent meg allits be a hasznaltauton a kereseshez szuroket hogy mennyi penzert milyen motorral stb,aztan nezegessel!Mert ez alapjan a legyen sport vagy sportos dolog alapjan nehez lesz neked barnit is ajanlani!
2016. aug. 21. 19:33
5/8 anonim válasza:
Ne a fogyasztás alapján vegyünk autót,hisz a TDI 5 literből elkotyog,de inkább megéri a 8 literes szívó benzin ,hisz 300 ezret turbó csere nem vicces.
Tudom ajánlani a Seat Leon ,Toledo 1.6 benzint 101 lóerő és 9 liter fogyasztás,mindkettő szívó benzin,ezeket már lehet "vagánynak mondani"
Nekem Leon 1.6 benzin volt,tudom ajánlani.
2016. aug. 21. 21:12
6/8 anonim válasza:
azért utolsó...valóban elmegy 5 literből a TDI és valóban megehet az 1.6 9 litert,tehát majdnem duplája.Turbócsere nincs minden hétvégén és nincs is 300E FT az 1.9 TDI nél.....a menetteljesítmény a kettő között meg ég és föld.
2016. aug. 24. 17:25
7/8 anonim válasza:
Nem mindenhétvégén megy el a turbó,a 90 le TDi meg 110LE lehet elkotyog 5 literből,de a motorikus javítások 75%-ánál a fogyasztáskülönbség eltűnik ,mert jóval jobban járna az ember fix 9 literes fogyasztással,mint a fix 5 literrel...,mert visszanézve olcsóbb a 9 literes,de szívó benzin.
2016. aug. 24. 20:03
8/8 anonim válasza:
10.000 km nél kb 150E FT megtakarítás a TDI javára.De legyen csak 100E. Ebből már kb meg is van a turbó felújítása.10.000 km-t meg egy keveset használó tulaj is megy évente. Turbó meg gondos tulajjal sokat elmegy.Ekkora még mindig ott van hogy van egy sokkal dinamikusabb kocsija aki az 1.9 TDI-t választja. Számomra egyetlen negatívum a dízelnél amit én fel tudok hozni az a bemelegedési idő,addig kíméletesebben. vezetem. Hangjával sincs bajom,beltérben nem hallani...Jobb mintha valami baromi nagy kipufogó hangját kellene hallgatnom út közben ami már zavaró hosszútávon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!