Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek közül melyik típussal...

Ezek közül melyik típussal van kevesebb probléma?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy autót az alábbi három típus közül.Szerintetek melyiknek olcsóbb a fent tartása,melyikkel van kevesebb gond?

Mercedez C180,1.8 as benzines:

[link]

Audi A4 B7 2.0 benzines:(Ha 2 millióért kapnék akkor 2.0 TFSI)

[link]

BMW E90 320i 2.0 benzines:

[link]

Nem konkrétan ezekre a példányokra gondoltam,hanem ezekre a típusokra.Hosszútávon melyik típussal van kevesebb probléma?

2016. aug. 21. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Sajnos román oldalt nem tudok linkelni...

:D

2016. aug. 21. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezek közül az Audi lenne a legjobb.

A Merci kis kompresszormotorjai, hát mit is mondjak, nem a legjobbak. Lehet hogy erősebb, mint az Audi, de tuti nem megbízhatóbb.

A BMW benzinmotorjai híresen jók, de pont ez amit linkeltél, nagy sz*r. A hengerfal rendkívül vékony, így átrepedhet, magyarán szétmegy az egész motor váratlanul.

Az Audiban ez a 2.0 FSI meg egy nagyon egyszerű szívó benzines motor, semmi gond nem szokott lenni vele. De talán ez a leglustább is a 3 közül. De én amúgy is Audit szoktam ajánlani, nem véletlenül.

2016. aug. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!