Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51b miért nem megy...

Simson s51b miért nem megy többet?

Figyelt kérdés
Amikor elhoztam ment 65 öt aztán lecseréltük a karbit 16n1-12 es változat. Meg a gagyirezót gyári endúróra megszakítós gyújtás van rajta mámma sikerült úgy beállitani mint még sose oda húzom állóhyzetbe megemeli az elejét. Viszon 61 km/h a vége és 60/4/3 as szimó léttére???? Legalább 75 öt mennie kéne nem? Amúgy a megszakító kalapács 0,4mm helyet nyit vagy 5mm ert tudom hogy ez nagyon sok de ha kissebre veszem fel se pörög. Babetta gyújtásom van kompletten rá de azzal 3 napig szívtam és egyszerüen nem tudtam beállítani.

2016. aug. 20. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

A szikra ereje nagyon nem mindegy. Ha (majdnem)tökéletes égést akarsz, ezáltal nagyobb teljesítményt, akkor először is sasold meg, hogy mekkora, és milyen intenzív a szikrád..

két, vagy háromkörmös gyertyát is beletehetsz, ha nagyon erős az ív...ha nem, akkor addig cseréld a trafókat, amíg nem találsz olyant, ami egy elefántot is letérdeltetne..

nekem volt ilyen problémám, átalakítottam..már majdnem erőmű volt a szikra...ment is, mint a vihar...

persze pipecnek kell lenni az előgyújtásnak, a tűállásnak, a benzin minőségének, és nem árt, ha a kipufogó sincs eltömődve...

nálam a babetta gyújtás nem vált be..az nagyon harmatos volt..először egy Jawa, aztán egy szovjet autó trafóját tettem rá, persze egy kis akksival..jó volt a jawa is, csak telhetetlen voltam.

2016. aug. 20. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Szikra az van bár lehetne nagyobb is a trafó 12 voltos ha a tank alattira gondolsz.
2016. aug. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!