Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lett szabad 50 ezer forintom...

Lett szabad 50 ezer forintom és a kocsim zenei hangzását szeretném feljavítani mit kéne néznem egyáltalán? Elég e ez bármire is egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy 1.8-as 1998-as opel vectra B-m és befejeztem a rozsdával való küzdelmet és végre egymásba szerelmesedve rójuk az utakat műszakilag teljesen okés állapotban (ezt azért írom hogy már ezeken a költségeken túl vagyok szóval ez a pénz nem a fékek cseréjére van már :D ) és maradt 50 ezer forintom . Nos van benne gyári 4 hangszóró nem rosszak de szerintem 50-ért már biztosan javítható a helyzet . Mit kell egyáltalán bele néznem ? Csak nézek szimplán 6 darab hangszórót darabját 8 körül azt cseréljem ki + rakjak hátra a kalaptartó 2 darabot és ennyi ? milyen márkájút nézzek ? Vannak valami szettek amire érdemes beruházni ? Vagy felhasználjam a régi gyárit is ? Mi kell hozzá ? Megoldható otthoni barkácsolással hogy minőségi munka is legyen vagy nem igazán ? A régi gyári hangszórókkal mit tegyek ? Vagy azokat operáljam át a kalap tartóra és akkor az ajtóban lévő hangszórókat cseréljem csak ki ? Hogy kell az ajtókban lévő hangszórókat kiszedni ?

Elnézést a sok kérdését de első autóm és friss jogsis is vagyok szóval nem sok közöm volt még autókhoz de imádom a drágámat csak szólhatna kicsit tisztábban benne a zene :D Mély láda meg ugráljon az autó a basszustól nem kell nekem csak nyugodtan akarok hallgatni egy kis rock zenét a haverokkal ha megyünk pályán és kicsit hangosítunk a dolgon :P

2016. aug. 18. 16:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve érdemes használtat nézni ? Ha igen hangszóróknál ha nem azonosak akkor az menyire problem vagy csak az első kettő és a hátsó kettő legyen azonos ?
2016. aug. 18. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen fejegységed van? Egy normális fej az alapja a rendszernek. Ha kinai fejegységed van, akkor hiába vannak/lesznek minőségi hangszóróid, nem lesz az igazi a hangzás. 20 ezer forint környékén már lehet találni erre a célra megfelelő fejegységeket, amiken van AUX bemenet és USB bemenet is, pl Pioneert, Kenwoodot, Alpine -t vagy esetleg JVC-t tudnám ajánlani. Hangszórókról: hátsó ajtókba nem érdemes, kalaptartóba semmiképp ne rakj mert az csak rontja a hangzást. Inkább a maradék pénzből előre egy 16.5ös komponens szettet és azt igényesen beépíteni, esetleg erősítővel meghajtani.
2016. aug. 19. 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
van egy kis pénzed,véletlenül se tartsd meg,egyből szórd el
2016. szept. 29. 12:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó és éljek száraz kenyéren és vizen mert az olcsóbb mint a normális kaja :) mi bajod van neked azzal ha össze spóróltam egy kis pénzt és én nem discoban meg piára költöm el hanem a kocsimra miért fáj ez neked ? biztos nagyon szar életed lehet ha még ennyi is sajnálsz a másik embertől ...
2016. szept. 29. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nem sajnálom én,csak ha már csóró vagy legalább ezt a kis pénzt tennéd tartalékba.de látom égeti a kezed,ez ellen nincs mit tenni.50-ből csodákat meg ne várj
2016. szept. 29. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!