BMW 740 2010,535 GT, Audi A8 vélemények? Mit ajánlotok 8-9 millió körül?
300 lóerő körül szeretnék venni luxusautót. A 7-es BMW nagyon tetszik vagy az 535 gt de egyszer valaki a szervízbe mondta hogy nem ajánlja mert mindig megmegy benne valami és drága költeni rá és mindegyik háromezres motor ugyanolyan rossz, csak a karosszéria változik.
Megszeretnék kérdezni mást is erről. Ti mit gondoltok róla? Lenne még egy opció, az Audi A8 4.2 350LE 2012, de ez nem fogyaszt túl sokat? Városba kb 10 litert tudok megengedni magamnak. Ezek 25-30k euróért lennének de 19%-al olcsóbb lenne az áfa miatt.
Mit ajánlotok?
Mire jók ezek a kamu kérdések??
Akinek 9 millája van kocsira, nem a 16-25 évesektől fogja megkérdezni akik nem értenek hozzá...
Amúgy meg kamu a kérdés, ha van enyni pénzed kocsira nincs tankolásra? Szerinted ezek mit fognak enni 6 litert??
Nekem nincs 9 millás kocsim, de az is megeszik 10-et a városba...
#5-ös az Audi sem fogja sehol sem ott hagyni és sokkal megbízhatóbb mint a toyota, meg jobban megy nagyobb (szebb bár ez szubjektív )de kenyelmesebb. Ezekkel az avensis-ekkel meg vigyaznek ,az utóbbi pár éve nagyot esett a toyotak minősége. És ezt en is alá tudom támasztani ugyanis autószerelő vagyok saját műhelyem van. Most is itt ál 2lexus mondjuk már készen van a motorgemeral rajtuk.Audit meg max olajcseren látok. De a BMW 3.0 sor6 os motorja sem rossz csak az Audi motorja egy kicsit jobb.
És akkor most lehet lepontozni a japán autó funoknak 😊
Amúgy meg vegyél Skoda SuperB-et 1.4 tsi-vel, 6 sebességes manuállal, l&k felszereltséggel, 7 litert eszik, 8.5 alatt százon van, fullosat kapsz 9m-ért akciósan.
Kényelmesebb, nagyobb mint bármelyik nagy Audi vagy BMW.
Ezzel a 150 lóerős benzinessel jobban megy mint a 2000-es dízellel, és csak fél literre, egy literre eszik többet, mert henger lekapcsolós.
Ennyi pénzért szerintem a világ legjobb autója, én kipróbáltam és simán lecserélném erre az Audim, 5-10 évig autó marad.
De tuti tipp, hogy 1 év múlva jön az új 1.5 tsi, ami még kevesebbet fog enni, és abban már lesz részecske szűrő is.
Ha rám hallgatsz a DSg-t nem érdemes megrendelni meg a 4x4-et, mert butább mint a Vw-ben, ha meg dízel, akkor csak is a 190 lóerős.
Megnéztem egy használt Audi a8-at is 14m, 50 ezer km-el, és már picit fényes volt a kormánya, de épp csak annyira, hogy érezd, hogy már valaki használta, összezsírozta a kezével, és hátul kicsi a hely, SuperB-be akkora mint egy a8l-be.
Javaslom ne fintorogj, menj be a szalonba, és nézz meg egy vadiúj SuperB-t, de csak a l&k felszereltségbe ülj bele, ár érték arányban az éri meg a legjbban, benne van minden
8-9 m-ért olyan prémiumot veszel, amibe már belehajtottak 200 ezer km-t az meg, hát... fúj
Úgy is néz majd ki, meg lesz fényesedve sok helyen a bőr, meg már 250 körül jönnek a hibák.
9m-ért 15 milliós tudásszint, azért nem rossz ajánlat
Egy Audi a4 kerül 10-11-be, ami elég gagyi tudásban egy SuperB-hez képest
, minőségben sincs nagy különbség
Én csak írtam, hogy megtaláltam a tutit, én ilyet fogok venni 0km-esen, de ha te 200 ezret futott levetett, gépi mosóba vitt, olyan használtat akarsz venni, amit soha nem tisztelt a tulaja, csak használta, akkor te döntésed, te pénzed.
Soha nem fogsz olyat találni ebben a kategóriában, amit megbecsültek, mert csak cégek veszik ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!