Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne különbség a két fejegysé...

Lenne különbség a két fejegység között?

Figyelt kérdés

A hangszórók rajta: JBL GT7-6

A jelenlegi fejegység: AKAI CA004A

A kérdésem padig az, hogy lenne-e hallható különbség, ha lecserélnem a fejegységet, egy komolyabbra (mondjuk egy Sony DSX-A200UI, vagy JVC KD-X220), vagy erősítőre kellene kössem, hogy tényleg nagyon jól szóljon?

2016. aug. 18. 10:07
 1/2 BiTOPro97 ***** válasza:

Lenne, ha hangfalszett és kábelezés is tökéletes.

Amúgy az AKAI a SONY házi olcsó márkája. Másfélszer jobb lenne a hangja. Csak ezzel a SONY-val ne hajtsd túl, ezeket a hangfalakat max. 3/4 hangerőn szabad vele meghajtani!

Egy SONY-val hasonló árban lévő Pioneer-ral most éppen te is jobban járnál, mint én anno - amikor még első három autóm nyúztam, és nem gyári hangrendszer volt benne.

...

2016. aug. 18. 10:40
 2/2 anonim ***** válasza:
a jelenlegi fejegységed nagyon gagyi, a JVC-t javasolnám, nekem is ez a fajta van és meg vagyok vele elégedve. Nagy külömbség nem lenne, de ha kicsit komolyabb hangzás kell, netán erősítő és mélynyomó akkor a JVC fejegységet vedd
2016. aug. 24. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!