Hogyan csináljam meg a jogosítványt ha hétfőtől szombatig dolgozok 8-18ig? 18/L
Anno nekem is igy volt 8-18-ig gyakszi.
En az oktatoval ugy beszeltem meg, hogy reggel 7-8-ig este 6-tol amig haza nem ertink.
Mondjuk én B.ujvarosrol jartam Debrecenbe, meg az oktató is ujvarosi volt igy meg lehetett oldani.
Pedig hidd el, mivel nagyon sok tanuló, dolgozó ember jár oktatásra, az oktatóvezetők inkább estefelé oktatnak. Biztos találsz olyan oktatót, aki 18 óra után is vállal.
Nálunk is rengeteg tanulókocsit lehet látni ilyenkor.
"De az elméleti oktatás szerintem nem szokott lenni este..."
Aha....tehát magyarul utána se néztél semminek,csak sápitozol itt mert,hogy szerinted így-úgy......
6-os jól mondja.
Először utána kellene nézni a lehetőségeknek, aztán sápítozni, simán vannak délutáni kurzusok.
Ahogy a munkaszerződésedet sem ártana újra átolvasni, a szabadságaidnak csak egy bizonyos részével rendelkezik a munkaadód.
Mondjuk kérdéses, hogy ennyi önállósággal és értelemmel egyáltalán helyes dolog-e autózni
kedves kérdező..neked szövegértési problémád is van.
először is a gúglin keress néhány miskolci, vagy számodra közeli iskolát...azok honlapján kiböngészheted a lehetőségeket..csak a beíratkozásra kell egy picinykét elkéreckedned, aztán atöbbi már az okos fejecskéden múlik...magolni, magolni, magolni...ezért találták fel az internetes oktatást...aztán szkájpon lehet konzultálni...persze nem minden iskola ilyen rugalmas, korszerű, ezért kell kutakodnod..
itt nem kapsz jobb tanácsot, sem esti iskola címet.
járj szerencsével. a gúgli a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!