A motoron lehet-e valami olyan változtatást csinálni hogy alacsonyabb legyen az ülésmagassága?
És mi a bajod, nem éred el a pedálokat vagy a kormányt nem tudod megfogni rendesen?
Kis embereket is láttam már nagy motort vezetni, nemhiszem hogy az üléssel kellett volna valamit kezdeniük :)
Megvigasztallak: magas ember is esik akkorát alacsony géppel mint a fo..t.
Javasolnám mivel nem ér le a lábad a földre álló helyzetben, vélhetően ez a problémád, olyan helyen vásárolj ahol ki tudod, lehet, próbálni, hogy neked méretben megfelelő e a motor, ha eddig még nem tetted meg. Állítani általában nem lehet. Ha a telókat hátul komplett kicseréled, valamennyit ül, de a menetstabilitás elszáll. Szóval ilyet ne.
Száguldozni, felkenődni egy másik járműre bármelyik jó.
17:59
Nekem is van annyi eszem. csak ha én ilyet szeretnék akkor ez van.
Amúgy köszi a válaszokat motornézésben majd megkérdezem hogy lehet-e valamit tenni ez ügyben :)
17:20
Nem ér le normálisan a lábam
Szia!
Az első villahídban a telókat fentebb lehet tolni, így az ülés is alacsonyabbra kerül, nálunk ez bevált szokás a szervizben.
Hmm, értem :)
Köszi. Ez kipróbálásra kerül majd motornézésnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!