Cseréljem-e most le a téli gumit?
Üdv, eddig nem cseréltem le a nyári gumikat mert:
1. Két hónapig nem volt használatban a kocsi. (május, junius)
2. Németroszágban lakom ahol a hőmérséklet a béke segge alatt van már jó ideje (basszus mult héten 5 fok volt...:S, most kezd megint melegedni)
3.a munkahely 8 km-re van, ráadásul heti 4x kell csak bemennem.
4.nagyfokú lustaság :)
Viszont most van előttünk egy durván 3000 km-es út, és nem tudom megérné-e ezt most így cserélni augusztus végén szeptember elején... Köszi a válaszokat.
Emlékeim szerint itt németországban is, de főként ausztriában (többi országot nem ismerem) megütheted a bokád egy baleset esetén, ha nem az évszaknak megfelelő gumi van az autón.
Németben én is még a télivel járok, hasonló okokból, mint te, de hamarosan utazok ungarnba, és jobb a békesség - felteszem a nyárit.
Mármint 5 fok volt a minimum reggel amikor indultál dolgozni gondolom. Egész nyáron a nyárinak kellett volna fent lenni.
Nyilván kevésbé balesetveszélyes ha téli van fent nyáron, mint fordítva, de cseréld le, hidd el megéri
Köszi a válaszokat, szerintem rajtahagyom, többen is mondták hogy többet fogyaszt ugyan de egy csere most kb 50 euróba kerülne, annyival nem hiszem hogy többet fogyasztana csak a gumi miatt. (arról nem beszélve hogy 2 hónapra rá cserélhetném vissza....)
5 fok: na igen reggel volt ennyi. Délben már elérte a 8-at is. ;) Pulóverben augusztusban.... beszarás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!