Milyen az olcsó menetfény?
Láttam az egyik üzletbe hogy a menetfény csak 1500 Forint volt! Pedig egy normális menetfény az kb. 20000 Forint! Melyik a jobb?
Az olcsobb (1500 Forint) is múnküdik? Nem akartam megvenni mert lehet hogy rossz, és pedig egy bevásárló központba volt!
Gondolom ez ragasztós volt, ilyet eleve fel se lehet tenni, mert a rendőr büntet érte + műszakin nem megy át.
Természetesen az se mindegy hogyan kötik be, mert a menetfény csak nappal használható és a gyújtás ráadásától a fényszórók felkapcsolásáig világíthat csak, ehhez pedig kell relé meg egy autószerelő is aki ért hozzá, elég bonyolult kötése van. Ez minimum 10 ezer ft.
Ráadásul a menetfény megvásárlása előtt meg kell nézetni autó szerelővel, hogy fel lehet e szerelni, mert például az öreg Suzukiknál ha van fent ködlámpa akkor már a menetfényt nem marad helye, nem lehet felszerelni.
Miért is kéne elfelejteni? Magam részéről állami támogatással kötelezővé tenném vagy a DRL-t, vagy a tompított fény gyújtásra kötését.
Kevés olyan hasznos felszerelés van mint a DRL.
Utolsó! Erre van esély, hogy kötelezővé teszik csak állami támogatás nélkül.
Nekem régi Swiftem van, tavaly tettem fel rá ködlámpákat, kocka ködlámpás még. Idén vettem neten E jeles, beszerelhető (nem ragasztós) menetfény párt, elvittem 2 szrelőhöz is, mind2 azt mondta, hogy csak akkor bírom feltenni, ha leveszem a ködlámpát. A ködlámpa azért hasznosabb, amúgy meg lehet oldani mind2t csak le kell cserélnem a lökhárítót kerek ködlámpásra ami a legkésőbbi régi Swifteken van + vennem kellene Osram lámpákat amin van menetfény is. Ez minimum egy 25 ezres költség lenne, ennyit pedig nem akarok rákölteni.
Vigyázz mit írogatsz, mert nehogy egy olyan ember olvassa aki aztán kötelezővé tud tenni ilyen dolgokat azaz, hogy a menetfény legyen kötelező minden autón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!