Léghűtéses, eszi az olajat?
a 20w50 botond az nem autószerelő, az csak sűrűbb olaj, zömmel nagyobb gépekhez...
a léghűtésesnél elég nehéz úgy tartani a hőmérsékletet, mint a vizes kocsinál...
járj továbbra is a megszokott olajjal, ne tegyél bele sűrűbbet. ez ilyen.
keresges léghűtéses topikokat az index TotalCar fórumán..
ott az összes fócvágen, kispolák, és más levegős járgányok tulajai megmondják a tutit..
járj szerencsével
Motult akartam venni, nem aljas olajat. :D Csak mert, sok ember írja fórumokon, hogy GS500-ba 15 meg 20w50-es olajat használ.
50 es mehet bele léghűtéses sokkal melegebb az üzemi hőmérséklete és nyáron 40 fokban nem rossz ha nagyobb hőterhelésü olaj van benne főleg ha el is forgatod gyakra, nem véletlen raknak sportolásra használt autokba is 50 es 60 as olajat. Akkor egy ilyen motorba 40 est persze, hogy eszi. 10W40 Repsol Moto riderből nekem is zabálta főleg ha meghajtottam nyáron, 15w50 Repsol érezhetően jobb, 20w50 felesleges a 20w az a hidegoldalt jelenti de hidegen úgyse használjuk annyit,hogy elfogyjon, illetve könnyebben indul 15w vel mint a 20w vel pláne hüvösebb időbe sűrű lesz a 20w.
Tehát 15W50 Repsol moto rider-t- ajánlom bele vagy Motultt ugyan ezzel a viszkozitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!