Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi legyen 50 es vagy 125cm 3 as?

Mi legyen 50 es vagy 125cm 3 as?

Figyelt kérdés

Van egy Simson s51b - m , 15 eves vagyok novemberbe toltom a 16 ot. Es jovonyaron eltudnam kezdeni kocsira a jogsit DE szeretnek 125 os motort vagy is vmi jo kis endurot mivel kozuton crosst nem lehet hasznali , szoval szerintetek csinaljam meg kocsira es akkor 50 esre is meg van , es levatom a simsont vmi endurora 50 esre , olyan 150000 bol gondolom lehet kapni eleg jot nem ? Vagy 50 es endurot nem eri meg venni ? A simsonra mar kezdek raunni. Vagy inkabb csinaljam meg 125 re ?

Ja es az 50 cm3 motor felett rendszamtablaztatni kell a mocit ?

2016. aug. 14. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem azt csinálsz, amit akarsz, de ha első lépésben sikerülne eldöntened, hogy motorozni szeretnél, vagy autót vezetni, esetleg mindkettőt, azzal már közelebb is lennél az ésszerűbb megoldáshoz.

- B kategóriához (személygépkocsi) megkapod az AM kategóriát, azzal vezethetsz 50-es segédmotorkerékpárt, 125-ös motort nem.

- Ha nem akarsz autót vezetni, fölösleges a B kategória.

- Ha autót és 125-ös motort is vezetnél, akkor B, és utána B125.

A B kategóriához viszont még várnod kell másfél évet, novembertől pedig nincs motoros oktatás tavaszig.

2016. aug. 14. 13:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is 50-es endurom van, amire kezdek ráunni. Hasonló helyzetben vagyok, csak èn B és A2 jogsit szeretnék, de a kettő együtt nagyon drága. Meg Budapest közelében nem is nagyon van hol endurozni, úgyhogy marad az hogy valami nagyobb motor jogsi nélkül utánfutóval.
2016. aug. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!