Golf 3 1.4 cl 1.6 motorral lehetséges?
Van egy golf 3 1.4 cl-em aminek a motorja lassan javitásra szorul...
de én inkább kicseréltetném,de nagyobb motorra pl. egy 1.6-osra.
ezt legálisan meglehet oldani hogy egy 1.4 cl-es autóba egy 1.6os motort rakatok bele
Hali!
Tulajdonképpen elméletileg megoldható és gyakorlatilag is, de 2 kérdés merül fel azonnal:
1: mi a baja a motornak, hogy lassan javításra szorul?
2: Minek cserélnél motort amikor elméletileg meglehet oldani egy sima blokk cserével is, azaz a hengerfej és a többi marad. Csak az a kérdés, hogy a 1.4 és a 1.6 hengerfeje ugyan az-e.
Illetve azt is meg kell nézni, hogy maga a lendkerék hol adja a jelet és ha esetleg az 1.6-é nem ugyanolyan lendkerekes mint az 1.4-é akkor csak az 1.4 lendkerekét tudnát felrakni de az valószinű nem müködne rendesen így.
Na kicsit túl bonyolítottam, bocsi.
helo. van benne valami amit mondasz :) háááát annyira nem értek az autókhoz, de azt tudom hogy javitásra szorul,a motor bemelegedik ugy is kis gáznál tolja a füstöt,eszi az olajat ami alul elcsepeg de nemtudom hogy mitöl :/ mondták nekem hogy tul hamar melegszik a motor meg hát vizet is kell bel önteni pár nap mulva...azt mondták gyűrűzni is kell benne lenne nekem 50-60 ezerbe a csináltatása.. azért gondoltam hogy nkább akkor lecserélném nagyobb motorra, ha már eljött a hogy felatta a motor
azt tudom hogy a motorja nagyon kímélve van gyönyörü hangja van mindenki mondta erős.. csak hát hogy eszi az olajat meg a viz is elmegy, tolja a füstöt ugy is hogy felmelegedett a motor, de mostmár nincs olyan húzása se amilyen volt,nagyobb gázt adok megtorpan a kocsi...
"A kérdező kommentje:
?
# 1/3 Időpont tegnap 23:41"
Gondolom milyen sürgető a kérdés, hogy már két perccel később izgulsz!
Szombaton éjfél környékén csak a lúzerek GYIK-eznek!
:D
" Minek cserélnél motort amikor elméletileg meglehet oldani egy sima blokk cserével is, azaz a hengerfej és a többi marad."
Mi értelme ennek, amikor a számozott rész maga a blokk öntvény?
A motorkód is eltérő, így nem típusazonos csere, amit macerás lepapírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!