Hányszor buktál forgalmi vizsgán? Ha igen akkor miért?
Nekem a nagy szerencsétlenségbe nagy szerencsém lett, és egyszer sem buktam meg.
Az történt, hogy éppen vizsgáztam amikor piros lámpánál várni kellett. Míg én a szabályoknak megfelelően vártam a piros lámpánál a keresztező sávból egy kocsi nem figyelt (később kiderült, hogy részeg, és drogos állapotban volt) nagy sebességgel belehajtott az én autómba (vagyis a vizsgáztató autóba) és az előttem álló kocsiba. Mindkettőnket telibe kapott. A vizsgabiztos megsajnált, így lezárta a vizsgát azzal, hogy sikeresen átmentem. Az egész vizsgám fél óráig sem tartott..
Egyszer buktam. Iszonyatosan ideges voltam, annyira féltem és izgultam. Nem is emlékeztem pontosan a vizsgára, hogy merre mentünk vagy mi történt.
Másodszorra összeszedtem magam és akkor csont nélkül sikerült.
Én 2x buktam.
1x nem adtam még az elsőbbséget mert pipereszkedett a csaj(jobbkezszabaly)
Utana meg az oktató szerint kevés volt a hely jobbra hátra tolatasnal.(mikor atultem elfertem a két kocsi közt)
De az én hibám volt nem kellett volna centizgetnem.h iaba tudtam h van hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!