Króm fólia legális itthon?
Az lenne a kérdésem hogy itt Magyarországon ha át akarom fóliáztatni a kocsimat króm fóliával teljes egészében az lehetséges lenne úgy hogy nem ütközik semmilyen jogszabályba törvénybe?
Ha igen akkor mi ennek a menete?
Mi szava lenne a hatosagnak en nem kontarmodon fű alatt akarom meg csinaltatni hanem hivatalosan.
Felteve ha lehet...es engem ez erdekelne hogy lehet-e :)
A zseka nem azt fogja nézni,hogy buborékos lett-e vagy meg van e gyűrődve a fóliád...
A kresz egyértelműen kitér rá hogy nem nyúlhatsz a szélvédőhöz,valamint a 2 első oldalüveghez-max törésvédelmi fóliát tehetsz rá,amely szinte semmit nem takar.
Ez azért van hogy a közlekedés többi résztvevője át kell hogy lásson az autódon oldalirányban.
-/magánvélemény/: a kis túlbuzgó rendőr nemlátná különben hogy bevagy-e kötve,valamint este nem követsz-e el közszeméremsértést a barátnőddel...
Itt a karosszériáról van szó :)
Az üvegeket természetesen csak a biztonságos és legális keretekig szeretném fóliáztatni.
Bár gyárilag színezett az üveg most ilyenkor ha erre rámegy egy adott (pl a max megengedett sötétségű) fólia akkor összeadódik a gyárival vagy csak azt nézik ami felkerül?
Van benne valami kedves 8-as.
Én itthon még nem láttam ilyenre fóliázott kocsit így ezért is kérdezem ezt hogy lehetséges-e.
A rendőr viszont ennyi erővel lerúghatná azoknak is a rendszámát akiknek rosszul van beállítva a fényszórója ugyanis az is megtudja keseríteni a közlekedést és arról nem is beszélve hogy szintén balesetveszélyes. Helyesen beállított tompított fényszóróval nem szabadna elvakítani egyik felet se legyen akármilyen tükröződő fólia is a kocsin. Viszont a napfény az már más tészta az igen veszélyesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!