Európai körúthoz mit javasoltok?
Szeretnék Európa majd összes országába eljutni autóval. De nem a sztrádán, akár földutak is szóba jöhetnek.
Amikre gondoltam:
1. Egy nagy hátsójú autót kemping autóvá alakítok. Tehát út közben 5 ülés maradjon meg. Aztán az üléseket előretolva, lehajtva egy ágy volna kialakítható. Egy mosogató, rezsó és pakolóhely ami fontos.
Ilyen kialakításra gondoltam, a tetőt leszámítva: https://www.youtube.com/watch?v=Rb7oBH-_4Nc
Land Rover Defender, ami elsőre eszembe jutott. Terepen könnyen átgurul.
Ami még eszembe jutott: VW Caddy, VW Passat kombi, Fiat Doblo Panorama
2. verzió, egy mini lakókocsi utánakötni egy kisebb autóra.
Amik ezzel az aggájaim, férek hogy könnyebben törnék be míg alszom, nehezebben menne el terepen. Vagyis félnék hogy leakadna. Viszont több lenne a mozgástér.
Amire itt gondoltam: Lada Niva
3. Tesla Model S. Nagy belsőtér, kialakítható egy ágy, de ha főznék folyton ki kellene pakolni, mert bent lehetetlen volna kialakítani. Illetve ez sem javasolt terepre, gondolom. Illetve amíg töltőn van ott lehet-e hagyni az autót?
Bárkinek bármilyen ötlete, véleménye, más javaslata volna kérem írja le. Köszönöm!
23/N
"De ez csak azért tetszik mert kevesebbe jön ki ha fizetni kell a töltésért is." - :DDD
Azt vagod, hogy a bivaly Tesla 27 millio? De a toltesen akarsz sporolni? Biztos hogy 23 vagy?
Felre ne erts, mi nem lebeszelni akarunk a kalandrol. A tobbiek mar leirtak a lenyeget, neked erre lesz szukseged:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!