Mit lássak a visszapillantó tükrökben?
Az autó hátuját+ a másik sávot?
Kormányt milyen magasságban kell beállítani, hol legyen a vezetőnek kb.?
Az oldalsó tükröket úgy érdemes beállítani, hogy az autó oldalát még éppen lásd, és ahogy előttem is írták, a horizont nagyjából a tükör középvonalával essen egybe. A középső visszapillantót akkor van jól beállítva, ha az autó hátsó szélvédőjén a lehető legnagyobb felületen kilátsz benne.
A kormányról én ilyen jellegű konkrétumot nem hallottam még, de mindenképpen úgy állítsd be, hogy a pedálokat könnyen tudd kezelni, anélkül hogy bevernéd a térded, illetve ne kelljen nyújtózkodnod a kormány tekergetése közben.
Kormány magassága az ahogy neked kényelmes, viszont az ülést (és a kormányt, ha állítható) úgy kell beállítani, hogy 35-40 centire legyen a mellkasodtól.
Visszapillantókban pedig arra kell törekedni, hogy a lehető legkisebb legyen a holttér, azaz kifelé kell állítani, amennyire csak lehet, a lényeg, hogy éppen lássad az autó hátulját.
A belső tükörben semmi képpen ne magad lásd :)
sminkelésre is jó, de nem arra van kitalálva.
Az hogy mit kell látni, az oktatódnak kell elmondani, majd neked beállítani megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!