Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Mini Cooper mennyire női autó?

A Mini Cooper mennyire női autó?

Figyelt kérdés
Igaz nem a kedvenc autóm, de nekem pl feketében tetszik. Ez is olyan sztereotípiás autó mint pl a Prius? Mert az is el van könyvelve női autónak közbe meg szerintem jobb mint egy benzinfaló.
2016. aug. 11. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb mondanám fiatalos autónak, mint nőinek.
2016. aug. 11. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Még erről nem is hallottam, hogy a Prius női autó lenne. Az szerintem simán csak egy csúnya autó, és kész. De a Mini az eredetileg is női autónak van kitalálva szerintem. De egy férfinek is lehet, miért ne lehetne. Csak jól meg kell gondolni, ha valaki férfi létére ilyen autót vesz, mert nagyon előítéletesek az emberek.
2016. aug. 11. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen női autó. A 2000 előttiek tipikusan férfi, a 2000 utániak pedig tipikusan nőinek számítanak (legalábbis nálam :)).

A Prius sok minden, csak nem jobb mint egy benzinfaló. (Ha az ember környezettudatosan és/vagy viszonylag olcsón akar autózni, akkor már vannak nála sokkal korszerűbb elektromos autók is.) Egy feltöltött benzines autót kíváncsi vagyok mikor "előz meg" vezetési élményben :)

2016. aug. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!