Mióta van az autókban az, hogy kanyarodás után visszaveszi az indexet a kocsi? Meg van ennek neve?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 17:16
1/6 anonim válasza:
Pontosan nem tudom mióta van az hogy vissza kapcsolja a kormány az indexet,de faternek a régi ladája is már ilyen volt 1985 -ben,de szerintem már az elött is volt már ilyen funkció a pontos neve nem ugrik be.
2/6 anonim válasza:
Nekem volt 60-as evekben keszult Fiatom, mar az is visszavette.
3/6 anonim válasza:
Ha már erről van szó: csak engem idegesít ez a funkció?
4/6 anonim válasza:
Engem nem, a hiánya inkább. De többnyire pár perc alatt kiiktatható, ha zavar (régen az oktatókocsikban is azt tették).
5/6 anonim válasza:
Miért idegesít?
Az idő előtti kikapcsolás azt jelzi, hogy rosszul kormányoztál, normál esetben az irányjelző automatikus kikapcsolása kényelmi funkcio is, de főleg biztobságosabb, nem adsz megtévesztő jelzést
6/6 anonim válasza:
Azért a hülyén kanyargós hegyi kertvárosokban, meg a picasso által festett bonyolultabb kereszteződésekben meg tudja viccelni az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!